Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: ”Același guvern cu aceeași pălărie. Guvernul Ponta – plagiatorul – partea a patra”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Clement Negrut05Guvernul Ponta 4 e în funcțiune. Nicio bucurie pentru români în asta. După Ponta 1, 2 și 3 ne dăm foarte ușor seama că partea a patra a acestui film prost, al cărui regizor este PSD, nu poate fi cu happy end. Victor Viorel Ponta și-a dovedit incompetența în multe feluri; iar proasta alegere a miniștrilor poate fi dat drept exemplu în acest sens. Însă dacă stăm să privim lucrurile prin prisma zicalei: ,,cine se aseamănă se-adună” nu ar trebui să ne surprindă că Ponta s-a înconjurat de miniștri mediocri. Cred că Ioana Petrescu, pe care premierul și-o ține acum pe post de consilier e cel mai bun exemplu în privința celor afirmate mai sus.

Ce este acest guvern Ponta 4? O ciorbă reîncălzită. Vedem câteva figuri mai noi, adică necunoscuți, pe lângă prietenii mai vechi ai lui Victor Viorel, plagiatorul. Vedem membrii PLR-ului acest partid inexistent sau în facere, care primesc portofolii fără să fi făcut prea mari eforturi. E adevărat, felia aceasta e semnificativ mai mică decât cea pe care ar fi primit-o în cazul în care plagiatorul câștiga alegerile. Din fericire, cei mai mulți cetățeni și-au dat seama că PSD-ul și candidatul său reprezintă o alegere proastă. La fel ca guvernele anterioare, care l-au avut în frunte pe plagiator, și actualul Executiv va fi caracterizat de aceleași slăbiciuni. Acestea sunt motivele pentru care în data de 15 decembrie în plenul Parlamentului i-am spus lui Victor Viorel Ponta că el ar fi trebuit să fie primul demisionar din Guvern. Atunci când o echipă are rezultate slabe primul sancționat sau primul schimbat este cel care a condus-o până în acel moment. Guvernele Ponta merg prost în primul rând din cauza lui Ponta, nu doar din vina miniștrilor!

Pe lângă PLR-ul lui Tăriceanu băgat pe ușa din dos la guvernare, îi vedem la ciolan și pe cei de la UDMR care s-au retras, dar nu de tot pentru că încă mai au secretari de stat, tolerați frumos de actuala putere. Ne e foarte clar câtă verticalitate au domnii din UDMR.

Partidul Mișcarea Populară se menține pe linia pe care a pornit și va ataca perseverent actuala putere aflată sub mâna lui ,,dottore”. Cei din noul PNL dau dovadă se pare de aceeași lâncezeală ca și până acum. Se pare că nici câștigarea alegerilor nu i-a prea trezit, în așa fel încât Partidul Mișcarea Populară rămâne cea mai puternică voce a opoziției la noi în țară.

Președinte PMP Alba, deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea