Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clarificări în cazul decesului tânărului albaiulian Călin Oprița – moartea a fost cauzată de o afecțiune miocardică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Călin Oprița, tânărul albaiulian găsit mort, la începutul lunii octombrie, într-un parc din apropierea locuinței, suferea de o afecțiune miocardică. Legiștii au stabilit că decesul a fost neviolent și s-a produs pe fondul unei cardiomiopatii dilatative.

opritaPotrivit medicilor, Cardiomiopatia dilatativă este o afecțiune severă în care mușchiul cardiac este slăbit și nu mai are putere să pompeze sângele în întreg organismul. Inima slăbita nu poate să pompeze mult sânge, astfel încât rămane mai mult sânge la acest nivel după fiecare bătaie de inima. Pe măsura ce cantități mai mari de sânge răman în camerele inferioare din inimă (ventriculi), acestea se dilată. În timp, mușchiul cardiac își pierde forma (se dilata) și devine tot mai slab”.

Reamintim că trupul neînsuflețit al lui Călin Oprița, în vârstă de 30 de ani, a fost descoperit duminică, 9 octombrie, la ora 5.00, în zona părculețului din apropierea creșei din cartierul Ampoi 1. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, însoțită de medicul legist care, la examinarea sumară nu a găsit urme de violență. În urma necropsiei nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morții, motiv pentru care s-au efectuat analize de laborator suplimentare care au relevat diagnosticul prezentat mai sus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea