Rămâi conectat

Politică Administrație

CJ Alba pregăteşte demararea lucrărilor în această primăvară pe DJ Vurpăr – Pîclişa şi pe DJ Păgida – Gîmbaş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CJ Alba pregăteşte demararea lucrărilor în această primăvară pe DJ Vurpăr – Pîclişa şi pe DJ Păgida – Gîmbaş.

Consiliul Județean Alba se pregătește să dea ordinul de începere a lucrărilor pe două drumuri județene de o importanță deosebită și care vor intra în reabilitare în această primăvară.

În acest sens, CJ Alba a lansat anunțurile privind atribuirea directă a serviciilor de dirigenție de șantier pentru obiectivele de investiții ”Modernizare drum județean DJ 107 A: Vurpăr – Pîclișa” și ”Modernizare drum județean DJ 107 Z Ciumbrud – Păgida – Gîmbaș – Aiud”. Pentru primul obiectiv de investiții suma estimată pentru dirigenția de șantier este de 39.229 de lei, fără TVA, termenul de depunere al ofertelor fiind 7 martie 2018. Termenul de prestare a serviciilor este de 6 luni, plus 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Pentru al doilea obiectiv CJ Alba oferă 22.833 de lei, fără TVA. Perioada de prestare a serviciilor este 4 luni, plus 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Data limită de depunere a ofertelor este 9 martie 2018.

YouTube video

”Operatorii economici participanți la procedură trebuie să dispună de minimum personal cu experiență, pregătire profesională și calificare corespunzătoare pentru îndeplinirea contractului de diriginte de șantier autorizat ISC în domeniul de atestare drumuri, poduri, tunele, piste de aviație, transport pe cablu de interes județean”, se arată în invitațiile de participare.

De asemenea, se cere experiență similară, adică servicii similare prestate în ultimii 3 ani. DJ 107 A va fi reabilitat pe porțiunea de circa 4 km între Pîclișa și Vurpăr, în timp ce DJ 107 Z va fi reabilitat pe o porțiune de circa 2 km.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea