Rămâi conectat

Actualitate

Circa 80% dintre polițiștii locali din Alba Iulia s-au școlit la Centrul de Formare Continuă. Au revenit la datorie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De la sfârşitul lunii ianuarie, 25 de poliţişti locali din Alba Iulia s-au aflat la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă (C.F.I.C.) al M.A.I. din Orăştie pentru a urma cursurile de iniţiere în carieră, aşa cum prevede legea de înfiinţare şi funcţionare a Poliţiei Locale.

Potrivit Poliției Locale Alba Iulia, “la sfârşitul săptămânii trecute, cursul a luat sfârşit, poliţiştii revenind la datorie, în comunitate. Competenţele dobândite s-au axat pe două largi arii ale activităţii poliţieneşti, ordine şi linişte publică şi siguranţa traficului rutier.”

„Cursurile de formare iniţială au fost până în prezent absolvite de aproximativ 80% din efective. Sperăm ca până la sfîrşitul acestui an să fie şcolarizat întregul nostru personal”, a declarat Ioan Vodă, şeful Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia.

În timpul şcolarizării, poliţiştii locali din Alba Iulia, alături de colegii lor din Deva, Simeria şi Orăştie au fost implicaţi într-o serie de activităţi de ordine publică şi siguranţă rutieră în localităţi din judeţele Alba (Alba Iulia) şi Hunedoara (Călan, Deva şi Orăştie). Deasemenea, s-a executat şi un demonstrativ în faţa elevilor din două şcoli generale şi un liceu din Orăştie constând în tactici poliţieneşti specifice şi unul de arte marţiale.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea