Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Cine vor fi cei 7 membri ai Consiliului de Administratie la S.C. Drumuri si Poduri Locale S.A?

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un anunț postat pe pagina de internet a CJ Alba aduce la cunoștința celor interesați organizarea unui concurs la Consiliul Judeţean Alba pentru selectia membrilor Consiliului de Administratie la S.C. Drumuri si Poduri Locale S.A.

“Consiliul Judeţean Alba, cu sediul în Alba Iulia, str. I.I.C.Brătianu, nr. 1, in calitate de autoritate publica tutelara a S.C. Drumuri si Poduri Locale S.A. organizează în data de 04 septembrie 2012, ora 10,00 selectia membrilor Consiliului de Administratie la S.C. Drumuri si Poduri Locale S.A.. Selectia vizeaza ocuparea – pentru un mandat de 4 ani – a unui numar de 7 posturi de membru in consiliu de administratie, din care un post cu experienta in domeniul economic”, se precizează în textul anunțului.

Este vorba de o nouă procedură, reglementată prin Ordonanța de urgență nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, prin care acum este obligatoriu să se organizeze o selecție publică a acestor membri.

De fapt, ca și până acum, vor ocupa aceste funcții cei susținuți și desemnați de partidele politice ce formează Consiliul județean Alba.

Odată cu formarea, în urma alegerilor locale, a unei noi configurații a administrației județene, au expirat și mandatele de 4 ani, ale foștilor membri în CA la DPL Alba.

Dacă în cazul lui Bogdan Medrea (PSD, Marius Hategan (PDL) și Marius Presecan Gheorghe (PDL), mandatele de membrii în CA al DPL Alba au încetat în urma demisiilor, după ce aceștia au devenit consilieri locali, în cazul lui Emil Crișan, Ioan Pașca, Gheorghe Tudose și a fostului președinte al CA, Mihai Conțan, mandatele au încetat în urma revocării din funcție, în cadrul ultimei ședințe de Consiliu județean.

Cine vor fi cei 7 noi membri ai CA la S.C. Drumuri si Poduri Locale S.A vom afla în data de 4 septembrie după ce vor avea loc interviurile de selecție a candidaților declarați admiși.

Mai jos puteți afla care vor fi procesul de selecție și condițiile participare, potrivit anunțului de concurs al CJ Alba.

“Procesul de selectie se va efectua in doua etape succesive astfel:

– selectia dosarelor de inscriere

– interviul de selectie

Condiţii de participare:

– cetatenie romana;

– cunoastearea limbii romane scris si vorbit

– studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă / pentru postul de membru cu experienta in domeniul economic studii economice si o vechime de minim 5 ani;

– experienta in administrare/management

-sa nu faca parte din mai mult de 4 consilii de administratie ale unor societati comerciale.

Dosarul pentru înscriere la concurs se depune pana in data de 31 august orele 14.00 la registratura Consiliului Județean Alba și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, următoarele documente:

1. Cerere de inscriere, ce va cuprinde in mod obligatoriu un OPIS al documentelor dosarului;

2. Copia actului de identitate;

3. Copiile diplomelor de studii;

4. Copia carnetului de muncă sau, după caz, alte documente din care sa rezulte experienta in administrare/management;

5. Curriculum vitae.

Selectia dosarelor va avea loc in data de 3 septembrie 2012, candidatii declarati admisi vor sustine interviul de selectie in data de 04 septembrie 2012 orele 10,00.

Relaţii suplimentare cu privire la desfasurarea selectiei si conținutul dosarului pentru înscriere se obţin la telefon 0258-813380, interior 1192, persoana de contact Androne Elisabeta Ana.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea