Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cine va fi succesorul lui Ioan Rus la şefia Baroului de Avocaţi Alba?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cine va fi succesorul lui Ioan Rus la şefia Baroului de Avocaţi Alba?

Pe 30 ianuarie 2016, vor avea loc alegeri pentru structurile de conducere ale Baroului de Avocați Alba, la finalul cărora vor fi stabiliți prin vot cei care vor coordona activitatea acestui for în următorii 4 ani.

Baroul este condus în prezent de av. Ioan Rus, care a devenit decan în urma alegerilor din anul 2012, pe care le-a câștigat din primul tur de scrutin, iar acum încheie un mandat ce va rămâne de referinţă în istoria instituţiei. succesor ioan rusPentru șefia Baroului de Avocați Alba s-au înscris în cursa electorală 4 avocați: Mihai Baco, Armand Boer, Marius Costinaș și Daniel Morar. Iată care sunt candidații și pentru celelalte structuri:

Consiliul Baroului: Cris­tian Bandol, Cosmin Bercu, Cornel Berindei; Armand Boer, Adnana Călugăr, Marius Costinaş, Mircea Crişan, Alexandra Culcea, Horea Drăgoiu, Răzvan Gâlea, Cătălina Goţa, Ciprian Laurenţiu Hârceagă-Ţâr, Simona Itu, Mihai Ivănescu, Olga Jidveian, Liliana Jurj, Alin Matei, Augustin Mândroc, Răzvan Mihăilescu, Angelica Mocan, Daniel Morar, Emil Popescu, Petru Sima, Codruţa Şuteu, Paul Teodorescu;

Comisia de Cenzori: Mihaela Savu; Comisia de Disciplină: Ladislau Koble; Delegaţi la Congresul Avocaţilor: Cornel Berindei, Armand Boer, Constantin Cojan, Horea Drăgoiu, Olga Jidveian, Angelica Mocan. Mult succes și fie ca cel mai bun să câștige!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea