Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Cine este prezentatorul de notorietate de la Festivalul Cetăților Dacice – Ighiu. Anul trecut a fost Buzdugan

Ziarul Unirea

Publicat

în

111marius-vintila-emisiuneFestivalul Cetăților Dacice aduce în acest sfârșit de săptămână istorie și spectacol, dar și un prezentator de notorietate, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când invitatul special a fost principala voce de la Radio ZU, Daniel Buzdugan.

Prezentatorul de notorietate din showbiz-ul românesc de anul acesta va fi Marius Vintilă, pe care l-ați putut vedea de-a lungul anilor ca realizator Pro TV, Europa FM și radio Guerilla.

Citește și Două PREMIERE la Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu. RECORDUL absolut care nu s-a mai realizat în România

Într-un interviu dat site-ului adevărul.ro, Marius Vintilă vorbește despre cum a fost prima sa emisie. ”La Radio Nova, într-o după-amiază, prin octombrie ‘92. Sediul lor era în teatrul Giuleşti, în turnul din spate. Era mult mai greu de făcut emisii atunci, aveai mixerul, în dreapta şi în stânga lui câte un pick-up, două casetofoane duble şi era un CD player, dar erau numai câţiva DJ care aveau câteva CD-uri. Compact discul apăruse cu câţiva ani în urmă şi era o raritate. Nu se găsea niciunul pe piaţa românească, erau numai casete. Şi am făcut emisie pe casete”, a spus acesta.

Sperăm că ”veteranul radioului liber” va da un plus de spectacol și umor Festivalului din weekend.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea