Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cinci NOI DECESE în județul Alba ale unor pacienți cu COVID-19: Trei bărbați și două femei, dintre care unul de doar 58 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci noi decese al unor pacienți infectați cu COVID-19 au fost raportate  luni, 9 noiembrie 2020, la nivelul județului Alba, în ultimele 24 de ore. Este vorba de trei bărbați ă două femei, cu afecțiuni preexistente.

DECES 176: Bărbat de 74 de ani, din Aiud.

Pacientul a fost confirmat în data de 30 octombrie 2020 și internat a doua zi la Spitalul Municipal Aiud. A decedat în 6 noiembrie.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială și necesar de oxigen 15L/min cu saturație 70-80%.

DECES 177: Bărbat de 86 de ani, din Stremț.

Pacientul a fost confirmat în 29 octombrie 2020 și internat în 5 noiembrie la Spitalul Muncipal Aiud. A decedat în 7 noiembrie.

Bărbatul suferea de CIC și oxigenoterapie pe mască CPAP.

DECES 178: Femeie de 74 de ani, din Blaj.

Pacienta a fost confirmată în 5 noiembrie 2020 și internată la Spitalul din Blaj. A decedat în 8 noimebrie.

Femeia suferea de multiple afecțiuni preexistente: mielon multiplu, polineuropatie, HTAE și ICC NYHA II.

DECES 179: Femeie de 76 de ani, din Alba Iulia.

Pacienta a fost confirmată în data de 6 noiembrie 2020 și internată în aceeași zi la SJU Alba. A decedat în 8 noiembrie.

Femeia suferea de diabet zaharat tip II și HTAE.

DECES 180: Bărbat de 58 de ani, din Alba Iulia.

Pacientul a fost confirmat în 28 octombrie 2020 la Spitalul din Blaj și transferat a doua zi la secția ATI a SJU Alba. A decedat în 8 noimebrie 2020.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II și obezitate gradul II.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea