Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CIL Blaj a reluat antrenamentele, primul amical – cu Industria Galda de Jos, mâine

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Miercuri, CIL Blaj a reluat antrenamentele, la prima ședință de pregătire a formației din “Mica Romă” fiind prezenți 20 de jucători.

Echipa blăjeană și-a stabilit programul jocurilor de verificare, după cum urmează: Industria Galda de Jos (21 iulie, mâine, în deplasare), Viitorul Spicul Daia Română (29 iulie și 5 august), Arieșul Turda (4 august), Voința Stremț (12 august) și Viitorul Biia (19 august).

“Deocamdată niciun jucător nu a părăsit echipa, suntem în discuție cu încă trei-patru fotbaliști, plus câțiva juniori de la A1”, a precizat președintele Augustin Damian, printre țintele Blajului fiind câțiva jucători interesanți din Liga a IV-a.

Gruparea găldeană, adversarul din acest amical, traversează anumite probleme de lot, urmând să absenteze din diverse motive (concedii, plecări în străinătate), S. Mureșan (care a anunțat că nu se mai prezintă), Vonya, Rodean, Bedelean sau R. Trif.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea