Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj a înregimentat un jucător ce a făcut junioratul la Steaua | Tudoroiu va debuta duminică, împotriva Daliei Sport Daia Română

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL Blaj - Surianu Sebes 57După Ad. Voicu (ex-Gaz Metan Valea Lungă, s-a pregătit cu Industria Galda de Jos), CIL Blaj a mai bifat un transfer în aceste zile.

Este vorba de mijlocaşul Adrian Răzvan Tudoroiu (ultima oară la Sportul Studenţesc), care a efectuat junioratul la Steaua Bucureşti. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani s-a mutat cu locul de muncă în „Mica Romă” şi are la activ un sezon petrecut în Metaloglobus Bucureşti, în eşalonul terţ, când a marcat 26 de goluri în urmă cu un an.

Fotbalistul se pregăteşte de două săptămâni sub comanda lui Septimiu Boancăş şi poate debuta duminică, la noua sa formaţie, în etapa a 2-a a Ligii a IV-a, acasă, cu Dalia Sport Daia Română.

CIL Blaj a făcut până în prezent 8 noi achiziţii: Varga (Olimpic Borşa), Mureşan (Viitorul Feleacu), Borşoi (Şurianu Sebeş), Iorga, Moldovan şi Voicu (Gaz Metan Valea Lungă), Tudoriu (Sportul Studenţesc) şi Radu Damian – revenit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea