Rămâi conectat

Ştirea zilei

Chiar și după încheierea pandemiei, România ÎNCĂ MAI CUMPĂRĂ vaccin anti-COVID

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Chiar și după încheierea pandemiei, România ÎNCĂ MAI CUMPĂRĂ vaccin anti-COVID

România urmează să primească o cantitate suplimentară de peste un milion de doze de vaccin împotriva coronavirusului. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat că aceste doze au fost achiziționate în urma semnării memorandumurilor de către Guvern în 2021, conform informațiilor furnizate de Rador Radior România.

CITEȘTE ȘI: Peste 19 milioane de doze vaccin anti-COVID vor fi cumpărate de România în 2023. Rafila: ”Urmează să le aruncăm pentru că nu există interes pentru ele”

Rafila a subliniat că, în prezent, există o singură tranșă de aproximativ 1,2 milioane de doze de la Moderna. Acest vaccin este adaptat la tulpinile de coronavirus existente în prezent și reprezintă o achiziție plătită încă din 2020, ca avans la contractul inițial. Practic, aceste doze erau deja achitate și trebuiau livrate indiferent de situația actuală.

Ministrul Sănătății a adăugat în ziua de marți că statul român este pregătit să facă față unei eventuale alte pandemii, având rezerve adecvate de materiale sanitare și echipamente de protecție. De asemenea, personalul din domeniul sănătății este antrenat pentru gestionarea unor astfel de situații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Care este orașul din țară unde poți achiziționa o garsonieră cu banii unei mașini second-hand. Trai ieftin și locuri de muncă Prețurile apartamentelor în marile orașe sunt extrem de ridicate, chiar și în cazul locuințelor de la periferie, însă în unele locuri din România există garsoniere la prețuri decente. Un loc în care poți plăti, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea