CFR Cluj poate face o echipă de COVID-19, cu tot cu rezerve. La ce cluburi mai sunt cazuri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Partida celor de la CFR Cluj cu FC Botoşani, care trebuia să se dispute în acest weekend, a fost amânată. În acest moment, echipa lui Dan Petrescu aşteaptă decizia DSP, iar echipa ar putea să intre în carantină pentru 14 zile.

Conform unor informaţii de ultimă oră, în acest moment există nu mai puţin de 26 de cazuri de COVID-19 la gruparea din Gruia: 16 jucători şi 10 membri din staff, inclusiv antrenorul principal Dan Petrescu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, în acest moment, focarul de coronavirus de la campioana României a ajuns să fie cel mai mare din Liga 1. La Dinamo au fost depistate 21 de cazuri.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu cine termină CFR Cluj campionatul? Play-off-ul trebuie încheiat pe 3 august

În acest context, o soluţie ar fi ca gruparea din Gruia să apeleze la juniori, cel puţin pentru banca de rezerve, pentru a încheia campionatul. Liga Profesionistă de Fotbal este obligată să găsească variante pentru a încheia pe teren, la timp, play-off-ul din actualul sezon al Ligii 1, după ultimul răspuns venit de la UEFA.

Forul european a respins solicitarea LPF de prelungire a termenului limită pentru anunțarea echipelor calificate în cupele europene. Astfel, play-off-ul trebuie încheiat până la data de 3 august.

Având un lot foarte numeros, dintre jucătorii care nu au fost testaţi pozitiv, CFR Cluj încă mai poate alinia un prim 11: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Chipciu, Bordeianu, Fica – Deac, Rondon, Costache.

În acest moment, din cele 26 de cazuri de infectare cu COVID-19 la CFR Cluj, se cunosc următoarele:

Jucători:

Grzegorz Sandomierski
Cristi Manea
Denis Ciobotariu
Mike Cestor
Luis Aurelio
Damjan Djokovic
Ovidiu Hoban
Adrian Păun
Otto Hindrich
Cătălin Itu
Dodi Juca
Billel Omrani

De asemenea, Bălgrădean, Petrila şi Golofca au ieşit negativi la testul de miercuri, dar vor sta 14 zile în carantină.

Staff:

Dan Petrescu (antrenor)
Costin Curelea (antrenor secund)
Cristian Panin (team manager)
Cristian Moldovan (antrenor de portari)
Bogdan Aldea (preparator fizic)
Cristian Dragotă (preparator fizic)
Radu Pralea (kinetoterapeut)
Francisc Pasztor (șoferul echipei)
Ioan Albu (magazinerul clubului)
Ioan Ivaşcu (secretarul general)

Cluburile la care au apărut cazuri de coronavirus

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
Craiova, la două meciuri de titlu

După meciul de la Botoșani, decis de două lovituri de la 11 metri, transformate de Alex Cicâldău și Gustavo Vagenin, Universitatea Craiova a ajuns la șase victorii consecutive în tot atâtea meciuri disputate de la reluarea Ligii 1.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419