// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

CFR Cluj II – Unirea Alba Iulia, duelul… extremelor din Seria a 5-a

“Specializaţi” în victorii repurtate în derby-uri judeţene, victime fiind Matalurgistul Cugir şi Industria Galda, şi cu presiunea îndepărtată de pe umerii antrenorului Adorian Himcinschi, „alb-negrii” încearcă să puncteze şi pe terenuri străine. De ce duelul extremelor? Pentru că vineri, de la ora 17.00, pe „CMC”, în etapa a şasea a Ligii a 3-a, se înfruntă CFR Cluj II, echipa secundă a prim-divizionarei din „Gruia”, unica invincibilă din Seria a 5-a şi formaţia din Cetatea Marii Uniri, singura din serie ce nu a izbutit nimic în deplasare, zero puncte şi zero goluri marcate!

Vizitatorii sunt mai liniştiţi acum după succesul din recentul derby judeţean, dar acuză în continuare probleme de efectiv. Absentează Goguţa, S. Iacşa, Al. Giurgiu – accidentaţi, V. Răducanu şi S. Turuş – nu s-au mai prezentat, iar N. Rus se resimte după disputa cu conjudeţenii lui Paul Ciucă. Nu va fi o întâlnire facilă pentru vizitatori, CFR Cluj II având un buget de aproximativ 400.000 de euro, conducător este fostul dinamovist Cristian Bobar (anul anterior la CNS Cetate Deva) iar antrenor experimentatul Gheorghe Barbu. „Acum avem linişte, după acest succes cu Industria. Vrem să demonstrăm că putem conta şi în deplasare şi încercăm să aducem puncte externe”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi. Unirea, cu 7 puncte, este pe locul 9, la egalitate cu „U” Cluj, Sănătatea Cluj şi Performanţa Ighiu, iar „feroviarii mici” au 9 puncte, situându-se pe poziţia a 5-a.

Dan HENEGAR