Rămâi conectat

Sport

CFR Cluj II – Unirea Alba Iulia, duelul… extremelor din Seria a 5-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Specializaţi” în victorii repurtate în derby-uri judeţene, victime fiind Matalurgistul Cugir şi Industria Galda, şi cu presiunea îndepărtată de pe umerii antrenorului Adorian Himcinschi, „alb-negrii” încearcă să puncteze şi pe terenuri străine. De ce duelul extremelor? Pentru că vineri, de la ora 17.00, pe „CMC”, în etapa a şasea a Ligii a 3-a, se înfruntă CFR Cluj II, echipa secundă a prim-divizionarei din „Gruia”, unica invincibilă din Seria a 5-a şi formaţia din Cetatea Marii Uniri, singura din serie ce nu a izbutit nimic în deplasare, zero puncte şi zero goluri marcate!

Vizitatorii sunt mai liniştiţi acum după succesul din recentul derby judeţean, dar acuză în continuare probleme de efectiv. Absentează Goguţa, S. Iacşa, Al. Giurgiu – accidentaţi, V. Răducanu şi S. Turuş – nu s-au mai prezentat, iar N. Rus se resimte după disputa cu conjudeţenii lui Paul Ciucă. Nu va fi o întâlnire facilă pentru vizitatori, CFR Cluj II având un buget de aproximativ 400.000 de euro, conducător este fostul dinamovist Cristian Bobar (anul anterior la CNS Cetate Deva) iar antrenor experimentatul Gheorghe Barbu. „Acum avem linişte, după acest succes cu Industria. Vrem să demonstrăm că putem conta şi în deplasare şi încercăm să aducem puncte externe”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi. Unirea, cu 7 puncte, este pe locul 9, la egalitate cu „U” Cluj, Sănătatea Cluj şi Performanţa Ighiu, iar „feroviarii mici” au 9 puncte, situându-se pe poziţia a 5-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea