Rămâi conectat

Sport

CFR Cluj 2 – Industria Galda 2-0 (1-0) | Duș rece în fața „feroviarilor mici”, în prima rundă a sezonului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda a început sezonul cu un eșec nescontat în fața, probabil, celei mai tinere echipe a Seriei a 5-a, CFR Cluj 2!

Elevii antrenorului Paul Ciucă a pierdut, scor 0-2 (0-1), sub privirile lui Dan Petrescu, antrenorul campioanei. Găldenii au avut inițiativa doar în primele minute, pentru ca “feroviarii mici” să preia inițiativa și să puncteze în două rânduri prin Gâdea (37 și 49), un rezultat surprinzător. Vizitatorii au încercat în actul secund să reducă ecartul și să revină în joc, dar nu a reușit, rezultând un duș rece pentru Industria, singura echipă rămasă în Cupa României (meci miercuri, cu Măgura Cisnădie).

*1-0, MIN. 37: GÂDEA a deschis scorul cu un șut din careu, după ce a câștigat duelul cu Cioplântă.

*2-0, MIN. 49: GÂDEA  a acăpat singur și a realizat dubla, profitând de o pasă greșită a unui Frențiu, după ce l-a driblat și pe Căt. Suciu

„A câștigat echipa care a marcat, din ocaziile create un gol, iar la al doilea a primit un frumos cadou de la echipa noastră. Noi am ratat și așa s-a scris istoria jocului„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

În fața formației lui Paul Ciucă, cel mai longeviv antrenor din județ, se va afla echipa secundă a campioanei CFR Cluj, “satelitul” mizând exclusiv pe tineri în acest sezon.

Sub privirile lui Dan Petrescu, amfitrionii aliniază o formulă extrem de tânără, cu o medie de vârstă de 19 ani la nivelul primului unsprezece. Cu excepția portarului Ad. Rus (din 1994), ceilalți titulari sunt din anii 1999, 2000, 2001 sau 2003 (Sinedru). Oaspeții au început tare șuturi Frențiu și Cioară prinse de Ad. Rus, plus încă unul trimis alături de Gergely, în primele minute. Replica a venit de la Joca (9) – a intervenit Căt. Suciu. O nouă paradă a portarului găldean, la șutul lui Ad. Pop (14), feroviarii dominând ostilitățile. G. Goronea (35) a încercat o foarfecă laterală, a prins Ad. Rus. Se putea face 2-0 dar Ispas (45) a tras pe lângă!

La reluare, Costea (70) a irosit o bună ocazie, șutând peste din 10 metri, iar portarul Hindrich (82) – intrat la pauză, a respins, cu greu, șutul lui Ad. Hăprian, finalul jocului fiind dominat de Industria.

CFR Cluj 2: Ad. Rus – Ispas, C. Bud, Al. Rus, Bălan, S. Luca, Ad. Pop, Sinedru, Gâdea, Joca, Nistor; rezerve Hindrich, Popșa, Ad. Ilie, Totișa, Derbac, D. Giurgiu, Cr. Chira. Antrenor Dan Dobay.

Industria: Căt. Suciu – Frențiu, Haiduc (48, Al. Costea), Cioplântă, Petruse – D. Lupșan – Gergely, Circov (73, Ad. Hăprian), G. Goronea (69, Ad. Lăcătuș), Puha – Cioară (69, S. Mureșan); rezerve Lepădat, Adam, Cunțan,. Antrenor Paul Ciucă.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=7393]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea