Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cetăţean sancţionat pentru că a avut tupeul să critice Primăria Alba Iulia. O familie amendată cu 40.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetăţean sancţionat pentru că a avut tupeul să critice Primăria Alba Iulia. O familie amendată cu 40.000 de lei.

Conducerea primăriei Alba Iulia a declanşat un adevărat proces de hărţuire a locuitorilor din cartierul Oarda de Sus!! Aceştia „plătesc” pentru „curajul” de a solicita, printr-o adresă scrisă şi semnată de câteva zeci de familii, asfaltarea mai multor străzi.

În timp ce atacul abuziv a fost concentrat asupra familiei Mihail, care a fost amendată pentru un gard şi două copertine cu 40.000 de lei, în aceeaşi zi, altora le sunt fotografiate cuştile câinilor, copertinele provizorii sau micile improvizaţii.

În condiţiile în care în anul 2018 şi 2019 au fost acordate în total 7 amenzi pentru împrejmuiri neautorizate în întreg municipiul, 5 dintre ele fiind de câte 1.000 de lei valoare, celelalte două, în valoare de 40.000 de lei, au fost date unei singure familii pentru curajul de a-şi spune opinia în timpul unei şedinţe de Consiliu Local, ba mai mult, de a apostrofa conducerea primăriei.

Îmi cer iertare tuturor ordenilor şi în general albaiulienilor care s-au alăturat Asociaţiei Alba Iulia Infrastructură în demersurile făcute şi iată, suportă repercursiuni de tip mafiot!!
Nu vom ceda în faţă acestui tip de comportament josnic, caracteristic anilor 50′, care descalifică pe cei ce îl practică!!

Vom continua să credem că atitudinea civică, implicarea şi evident adevărul, vor birui în final acest sistem nociv, construit împotriva albaiulienilor de un grup de şmecheri cocoţaţi la conducerea oraşului de peste 25 de ani.

Al dvs, consilier local independent Mircea TRIFU

În facsimil, unul dintre procesele verbale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea