Cetăţean sancţionat pentru că a avut tupeul să critice Primăria Alba Iulia. O familie amendată cu 40.000 de lei

Cetăţean sancţionat pentru că a avut tupeul să critice Primăria Alba Iulia. O familie amendată cu 40.000 de lei.

Conducerea primăriei Alba Iulia a declanşat un adevărat proces de hărţuire a locuitorilor din cartierul Oarda de Sus!! Aceştia „plătesc” pentru „curajul” de a solicita, printr-o adresă scrisă şi semnată de câteva zeci de familii, asfaltarea mai multor străzi.

ELIT

În timp ce atacul abuziv a fost concentrat asupra familiei Mihail, care a fost amendată pentru un gard şi două copertine cu 40.000 de lei, în aceeaşi zi, altora le sunt fotografiate cuştile câinilor, copertinele provizorii sau micile improvizaţii.

În condiţiile în care în anul 2018 şi 2019 au fost acordate în total 7 amenzi pentru împrejmuiri neautorizate în întreg municipiul, 5 dintre ele fiind de câte 1.000 de lei valoare, celelalte două, în valoare de 40.000 de lei, au fost date unei singure familii pentru curajul de a-şi spune opinia în timpul unei şedinţe de Consiliu Local, ba mai mult, de a apostrofa conducerea primăriei.

Îmi cer iertare tuturor ordenilor şi în general albaiulienilor care s-au alăturat Asociaţiei Alba Iulia Infrastructură în demersurile făcute şi iată, suportă repercursiuni de tip mafiot!!
Nu vom ceda în faţă acestui tip de comportament josnic, caracteristic anilor 50′, care descalifică pe cei ce îl practică!!

Vom continua să credem că atitudinea civică, implicarea şi evident adevărul, vor birui în final acest sistem nociv, construit împotriva albaiulienilor de un grup de şmecheri cocoţaţi la conducerea oraşului de peste 25 de ani.

Al dvs, consilier local independent Mircea TRIFU

În facsimil, unul dintre procesele verbale

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Barna Marius 11 iunie 2019 at 1:23

sa mergem pe primarie si sa fie varsare de gange , cine se baga ? ne vedem miercuri la ora 10 la primarie cu topoare si tot felu de arme ?

gerula 11 iunie 2019 at 16:49

Da,din pacate un dezastru zona in zona Paclisa,cica se lucreaza,este o adevarata sfidare si bataie de joc pe bani publici.
De asemenea cica se asfalteaza sau sa asfaltat drumul Paclisa Vintul de Jos,dinou o batjocura nerusinata,societatea care se spune ca lucreza in acea zona chiar nu treebuie sa mai atinga asfaltul,sa sa mai fie primita la licitatii,habar nu au de acest domeniu…JEGOS,din parte tuturor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...