Cerc de suspecți în cazul jafului ca-n filme de la magazinul Altex din Alba Iulia, de unde s-au sustras 80 de telefoane mobile

Cerc de suspecți în cazul jafului ca-n filme de la magazinul Altex din Alba Iulia, de unde s-au sustras 80 de telefoane mobile

Poliţiştii de la ”Investigaţii Criminale” din IPJ Alba au un cerc de suspecţi în cazul mega-furtului din magazinul Altex din Alba Iulia, produs în urmă cu o săptămână.

Hoţii au furat, în mai puţin de 2 minute, mascaţi cu cagule, un număr de 80 de telefoane în valoare de circa 130.000 de lei (aproape 30.000 de euro).

Spargerea a avut loc la Magazinul Altex din complexul comercial situat pe strada Moţilor, lângă Kaufland.

Infractorii au forţat o uşă din spatele magazinului şi au acţionat într-un timp record, astfel încât, până la sosirea firmei care se ocupă de securitatea magazinului, aceştia au reuşit să dispară.

”Suntem pe o pistă bună, avem un cerc de suspecţi şi sperăm că reuşim să îi prindem”, a spus comisarul şef Cristian Mureşan, şeful serviciului ”Investigaţii Criminale”.

Poliţistul a spus că în astfel de cazuri, de obicei, autorii sunt din alte judeţe şi sunt în tranzit prin Alba. În acest caz ar fi vorba de patru hoţi şi complici la infracţiunile comise. Unul ar fi stat de ”şase”, iar alţi trei ar fi ”operat” rapid spargerea şi sustragerea telefoanelor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...