Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Centrul Multifuncţional din Ocna Mureş va „împrumuta” medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia05La sfârşitul lunii ianuarie, Ministerul Sănătăţii a comunicat Consiliului Judeţean Alba avizul pentru deschiderea unui Centru Multifuncţional la Ocna Mureş, ca unitate aflată în subordinea Spitalului Judeţean Alba.

Managerul spitalului, Nicoleta Coşarcă a spus că pentru moment sunt împotmoliţi de procedura de inventariere, şi că Spitalul din Alba Iulia va veni cu resurse umane pentru Centrul Multifuncţional, aparatura fiind pusă la dispoziţie de Consiliul Local din Ocna Mureş. Nu se ştie cu exactitate data la care va fi deschis centrul, însă cel mai probabil acesta va deservi populaţiei în această vară.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș va funcționa în subordinea Spitalului Județean Alba și va deservi trei specialități medicale: medicină internă, pediatrie și obstretică-ginecologie. Centru de Sănătate va avea cabinete de consultație pentru aceste specialități medicale, săli de tratamente, un punct de recoltare a probelor biologice, precum și 20 de paturi pentru spitalizarea în regim de zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea