// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Centenarul sărbătorit acasă, nu în Madagascar

Centenarul sărbătorit acasă, nu în Madagascar!

În Parlamentul României m-am dus îmbrăcat în costum popular și cu un tulnic moțesc ca să reamintesc în mod simbolic președinților Dragnea și Tăriceanu să nu uite că sunt și ei români. Ca moț din Apuseni, am crezut și încă mai cred că măcar acum în anul Centenarului vom regăsi inclusiv în cadrul clasei politice unitatea de neam și de interes național. Dacă nici acum nu de deșteptăm așa cum tot cântăm în imnul național, atunci când altădată? Când vom ajunge o țară pustie, cu pâmântul și toate resursele economice vândute străinilor?

Trăim o realitate dureroasă! Milioane de români au fost nevoiți să plece din țară ca să-și găsească de muncă în timp ce mulți politicieni cu putere de decizie trăiesc într-o lume paralelă cu problemele țării. Cel mai mare partid din țară, PSD a devenit Partidul Slugilor lui Dragnea, cu lideri fugiți în Serbia și Madagascar. România a ajuns să fie condusă de politicieni care au făcut carieră politică pe spinarea unora dintre cele mai sărace județe din țară, Teleorman, Covasna și Harghita.

De mai bine de un an de zile România este guvernată de cel mai incompetent guvern din ultimii 100 de ani. Am ajuns în fundul unei prăpastii politice și sociale din care se poate ieși doar cu implicare unită și hotărâtă a oamenilor competenți care își iubesc cu adevărat țara.

În deznădejde putem regăsi speranța. Dezvoltarea spectaculasă a localităților conduse de primari vrednici, dezvoltarea unităților economice conduse de manageri profesioniști, dezvoltarea industriei constructoare de automobile și a sectorului IT sunt câteva exemple care demonstrează că România are resurse umane și economice. România se dezvoltă și are oameni competenți cu soluții fezabile.

Acum, la început de an al aniversării Centenarului, eu cred cu tărie în faptul că România are viitor! Punem umăr doi cu doi. Și-o mai fi și cum vrem noi așa cum spune un vechi cântec ardelenesc din vremea Marii Uniri de la 1918. Doamne ajută!

Corneliu Olar, deputat de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Răspunsuri la Centenarul sărbătorit acasă, nu în Madagascar

 1. Bele Ioan 13.01.2018 la 18:16

  Bravo Cornel! Am sa vorbesc cu toti patronii de firme din clusterul PrelMet Transilvania sa sprijine organizarea zilei de 1 Decembrie 1918. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  In rest angajatii nostrii si noi lucram zi de zi pentru tara.

 2. Иоханниc 13.01.2018 la 19:34

  Priviti ce a putut creea „democratia originala” din Romania. Sper ca sunteti multumiti de cine a ajuns sa fie reprezentat judetul Alba in Parlament de CENTENAR!

  • Vorbesti de Dirzu? 14.01.2018 la 15:07

   ai dreptate, circul democratiei originale infiintat de KGBIliescu contiua dupa Ponta si Ghita cu Dragnea siTariceanu, iar pe plan local cu parlamentarul psd Dirzu..

 3. Moț adevârat 13.01.2018 la 20:25

  Bravo, Olarule DAR CU HORENI CE FACEȚI C-Ă IAȚ-I DEZMOȘTENIT DE PE PĂMÎNTURILE CARE IERI ERAU A-L LOR LUMEA V-Ă CATALOGEAZĂ LA NIVELUL …BOLȘEVICILOR…ZECI DE HECTARE SUNT LUATE DE LA PROPIETARI DIN TATĂ-N FIU,DE CĂTRE PRIMĂRIA HOREA…DUPĂ GAFA CU ÎNTABULAREA GRATIS O GAFĂ PLĂTITĂ DE STATUL ROMÂN CU 1,5 mil EURO…RUȘINE SĂ-VĂ FIE !!!

 4. Derutatu 13.01.2018 la 20:56

  Circarul Cornel Oral supranumit si groful Apusenilor , de(p)rutat al hotilor de lemne se da in stamba si se crede mare patriot daca se imbraca in costum popular in timp ce a ras sute de hectare de padure din Tara Motilor vandute strainilor.Patrihoțule!!!!!!!!!!

 5. ZAU 13.01.2018 la 21:18

  Normal ca sărbătorește centenarul.
  Doar el și clica lui au tăiat toate pădurile crescute din 1918.
  Cetățean alpin fără scrupule,noi știm cine esti

 6. Dorel 14.01.2018 la 10:40

  Ipocritule.

 7. GHIȚĂ LEMNARUL 14.01.2018 la 16:44

  Olaru, sconcsul devenit parlamentar, din gasca lui Basescu DEMOLATORUL, a ajuns sa dea lectii de moralitate. El, marele ,,patriot” de carton face valuri precum lupul care si-a schimbat părul, dar naravul. Rusine!!! Mai defilează si cu portul național in loc sa se ascunda!

 8. Alegatorul 14.01.2018 la 18:38

  Cine îți scrie declarațiile, că doar tu nu ești coleg cu limba română?