Cel mai tare DJ din ţară, Adrian Eftimie, a mixat în club Allegria

       Sâmbătă seara, mare animaţie în Club Allegria. Zeci de iubitori ai pupitrului de mixaj electronic l-au aşteptat cu interes pentru a-l vedea la treabă pe renumitul Dj Adrian Eftimie (declarat timp de de doi ani consecutiv cel mai bun Dj din România). Aşteptările lor au fost răsplătite pe măsură, timp de aproximativ 5 ore, de către Dj-ul preferat. Pe lângă renumitele hit-uri mixate de către consacratul dj, o altă surpriză pregătită de către Club Allegria a fost şi warm up-ul lui Bogdan Macarie.

         Spicuiri de pe site-ul de prezentare a Dj-ului  Adrian Eftimie:

     Și-a început activitatea de DJ din dorința de a împărtăși pasiunea pentru muzică și altora. În 1991, Adrian Eftimie construiește, împreună cu cel mai bun prieten al său, primul post de radio pirat din România. Trei ani mai târziu descoperă radioul în adevăratul sens al cuvântului și apare în grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

   După câțiva ani petrecuți în radio, își descoperă talentul de DJ învățând dedesubturile meseriei de la DJ Professor și Cristi Voicu, în Disco Club Le Baron din București. Prima sa rezidență importantă a fost cea de la clubul Space, într-o perioadă în care muzica house începuse să ia avânt în România. Din septembrie 2004 devine rezident al Kristal Glam Club, poziție care îi oferă cele mai mari satisfacții de până atunci în cariera de DJ.

     Concomitent, începe și producția, hitul verii 2006 fiind indiscutabil „no side effect”, o melodie remixată de mulți DJ români. Urmează producții precum „Desire”, ce îl confirmă pe Adrian Eftimie drept un producător de viitor. În 2007, anul în care a mixat pentru prima dată în străinătate, câștigă concursul Heineken Music Thirst cu piesa „Elevation” și scoate încă un hit, „City Lights” la MadeInn Records.

     În prezent, Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din România, cunoscut fiind faptul că orice petrecere la care mixează devine un succes, o noapte de neuitat. Printre gig-urile săptămânale, Adrian Eftimie își face timp să lucreze și mai mult la producțiile sale, petrecând ore bune în studioul pe care și l-a visat dintotdeauna, și pe care l-a construit anul trecut. Cea mai recentă producție se numește „Black Sea coast” și urmează să apară pe piață în decursul primăverii. Totodată, Adrian Eftimie nu și-a uitat prima sa pasiune, radioul, și este prezent în fiecare zi la One FM pentru o emisiune de o oră, plus un show săptămânal în fiecare joi de la ora 21:00.

   Alexandra MATEŞ

 

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...