Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Cel mai tânăr europarlamentar român va fi Victor Negrescu, vicepreşedintele PSD Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor Negrescu01În vârstă de 28 de ani, vicepreşedintele PSD Alba Victor Negrescu va fi cel mai tânăr europarlamentare român, el urmând să îşi preia mandatul de la BEC săptămâna viitoare. Acesta a candidat pe locul 17 de pe lista PSD-UNPR-PC şi merge la Bruxelles în locul Ecaterinei Andronescu.

Negrescu nu este la prima sa candidatură pentru o funcţie de parlamentar sau europarlamentar. În 2008, a candidat la alegerile parlamentare, iar în 2009 a candidat la alegerile europarlamentare, fără succes însă.

În 2008, în calitate de candidat al Alianţei PSD-PC pentru Camera Deputaţilor în Colegiu 10 din Bucureşti, a propus reducerea TVA la prezervative. „Trendul ascendent înregistrat de aceste statistici, coroborat cu faptul că media europeană a TVA la prezervative este de 10%, m-au determinat să aduc pe agenda publică o astfel de propunere. Promovarea unei astfel de iniţiative va contribui nu doar la protejarea cetăţenilor de riscuri inutile, ci va dovedi că ştim să ne adaptăm ca societate la ritmul alert de viaţă pe care îl are populaţia”,preciza Negrescu la acel moment.

Negrescu deţine, din 2007, funcţia de preşedinte-coordonator naţional al PES Activists România, structură cu peste 7.000 de membri în toată ţara, compusă din membri şi simpoatizanţi PSD de toate vârstele. Din această funcţie a promovat activitatea PES în România şi a păstrat legătura cu partidele de stânga din Europa.

Sursa: Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea