Cei 14 șoferi, cercetați pentru furt de combustibil, sunt angajați ai Cupru Min Abrud, societatea fiind păgubită cu 200.000 de lei

Un număr de 14 șoferi ai Cupru Min Abrud, societatea care exploatează zăcământul de la Roşia Poieni, unde se află 60% din rezervele de cupru ale României, sunt bănuiți că au furat combustibil din autovehiculele companiei. Polițiștii fac percheziții la locuințele lor și la societatea păgubită.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, miercuri, de Poliția Alba, în această dimineață se fac  15 percheziţii la persoane bănuite de furt de combustibil, în dauna unei societăţi comerciale din Abrud, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de peste 200.000 de lei. Vor fi puse în executare 14 mandate de aducere.

Cele 15 percheziţii se fac în patru localităţi din judeţul Alba (Abrud, Bucium, Lupşa, Bistra).

”Activitățile se desfășoară la locuințele a 14 persoane bănuite de furt de combustibil în dauna unei societăţi comerciale din Abrud precum şi la societatea comercială păgubită. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2018, cei 14 bănuiţi de furt, toţi angajaţi ai societăţii comerciale, în calitate de şoferi, ar fi sustras motorină din rezervoarele camioanelor şi utilajelor pe care lucrau. Aceştia ar fi depozitat motorina sustrasă la propriile domicilii, iar ulterior ar fi folosit-o, în scop personal, sau ar fi vândut-o către alte persoane”, potrivit Poliției Alba.

Potrivit unor surse, cei 14 suspecți sunt șoferi ai Cupru Min Abrud, societatea care exploatează zăcământul de la Roşia Poieni, unde se află 60% din rezervele de cupru ale României.

Cupru Min se află în subordinea Ministerului Economiei şi are circa 540 de angajaţi

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

MARIA 27 septembrie 2018 at 9:32

Chiar ne credeti prosti !!!!!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...