Ceață totală în privința Performanței Ighiu! Incertitudine maximă, jucători neplătiți de trei luni, se așteaptă un “investitor surpriză”…

Performanța Ighiu, cea mai bine clasată dintre conjudețene la finele sezonului trecut, trăiește în zodia incertitudinii perioada estivală. Nimic nu e sigur în plan fotbalistic, decât restanțele către jucători, două-trei luni, o sumă totală de aproximativ 20.000 de euro, nefiind deloc certă continuarea activității în eșalonul terț.

De la încheierea sezonului a trecut mai bine de o lună, dar ceața persistă în privința viitorului. Canalele de comunicare între cei responsabili sunt blocate, nu se știe nimic despre reunire, dacă va mai fi, și când și dacă își vor mai primi resanțele fobaliștii. “Nu pot spune nimic pentru că nu știm nimic, însă nu mai putem tărăgăna prea mult lucrurile. Trebuie să o limpezim, într-un fel sau altul, să știm ce fac em și cu jucătorii, dacă le dăm drumul“, a spus Dan Ursu, președintele executiv al grupării clasate pe ultima treaptă a podiumului în Seria a 5-a a eșalonului terț.

*Unguru și Ad. Mărginean și-au cerut dezlegările!

Pe lângă Hidișan, i-a expirat contractul, juniorii Seiwerth și Tineiu – reveniți la Hermannstadt, și-au solicitat dezlegările Unguru și Ad. Mărginean. Alți jucători, ce au oferte, nume precum Iclănzan, Cl. Oara, Sporea, Fetița, Potopea, Trifa, Cricov, încă mai așteaptă derularea ostilităților, deși sunt curtați de alte conjudețene, întrucât sunt sub contract minimum până în 2019, cu toate că au restante de două-trei luni. Nici antrenorul Mihai Manea nu știe cum să reacționeze, încotro să o apuce, câtă vreme Performanța are un viitor extrem de nesigur. “Trebuie să ne întâlnim de repede, să spunem săptămâna viitoare, să vedem ce avem de făcut, dacă se continuă sau se renunță“, a mai spus președintele Dan Ursu. “Suntem în așteptare, nu s-a mișcat nimic cert. Noi, Primăria și pe plan local, nu putem ține singuri echipa în Liga a 3-a. Există la începutul săptămânii, o discuție cu cineva interesat, să vedem ce urmează“, a menționat Traian Rusu, primarul comunei Ighiu. Prin momente asemănătoare a trecut Performanța la începutul anului 2017, înainte de intervenția investitorilor privați, Armando Popescu împreună cu un alt partener.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Florin 29 iunie 2018 at 17:21

Tipic romanesc,echipe din niste comune vai mama lor care o data ce nu mai au fonduri dispar mai ceva ca o ploaie de vara.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...