Rămâi conectat

Sport

Ceață totală în privința Performanței Ighiu! Incertitudine maximă, jucători neplătiți de trei luni, se așteaptă un „investitor surpriză”…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu, cea mai bine clasată dintre conjudețene la finele sezonului trecut, trăiește în zodia incertitudinii perioada estivală. Nimic nu e sigur în plan fotbalistic, decât restanțele către jucători, două-trei luni, o sumă totală de aproximativ 20.000 de euro, nefiind deloc certă continuarea activității în eșalonul terț.

De la încheierea sezonului a trecut mai bine de o lună, dar ceața persistă în privința viitorului. Canalele de comunicare între cei responsabili sunt blocate, nu se știe nimic despre reunire, dacă va mai fi, și când și dacă își vor mai primi resanțele fobaliștii. „Nu pot spune nimic pentru că nu știm nimic, însă nu mai putem tărăgăna prea mult lucrurile. Trebuie să o limpezim, într-un fel sau altul, să știm ce fac em și cu jucătorii, dacă le dăm drumul„, a spus Dan Ursu, președintele executiv al grupării clasate pe ultima treaptă a podiumului în Seria a 5-a a eșalonului terț.

*Unguru și Ad. Mărginean și-au cerut dezlegările!

Pe lângă Hidișan, i-a expirat contractul, juniorii Seiwerth și Tineiu – reveniți la Hermannstadt, și-au solicitat dezlegările Unguru și Ad. Mărginean. Alți jucători, ce au oferte, nume precum Iclănzan, Cl. Oara, Sporea, Fetița, Potopea, Trifa, Cricov, încă mai așteaptă derularea ostilităților, deși sunt curtați de alte conjudețene, întrucât sunt sub contract minimum până în 2019, cu toate că au restante de două-trei luni. Nici antrenorul Mihai Manea nu știe cum să reacționeze, încotro să o apuce, câtă vreme Performanța are un viitor extrem de nesigur. „Trebuie să ne întâlnim de repede, să spunem săptămâna viitoare, să vedem ce avem de făcut, dacă se continuă sau se renunță„, a mai spus președintele Dan Ursu. „Suntem în așteptare, nu s-a mișcat nimic cert. Noi, Primăria și pe plan local, nu putem ține singuri echipa în Liga a 3-a. Există la începutul săptămânii, o discuție cu cineva interesat, să vedem ce urmează„, a menționat Traian Rusu, primarul comunei Ighiu. Prin momente asemănătoare a trecut Performanța la începutul anului 2017, înainte de intervenția investitorilor privați, Armando Popescu împreună cu un alt partener.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea