Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ce se va întâmpla în cazul în care județul Alba va trece de pragul de 3 infectați la o mie de locuitori?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rând pe rând, localitățile din județul Alba și din țară sunt afectate negativ de către efectele devastatoare pe care virusul pandemic le cauzează încă de la începutul său.

Noi măsuri sunt concepute și implementate pentru a încetini și stopa propagarea sa, dar o întrebare rămâne în mintea cetățenilor: Ce se va întâmpla în cazul în care un județ întreg trece de incidența de infectare de 3 la o mie de locuitori?

Nicolae Albu, Prefectul județul Alba, a declarat pentru ziarulunirea.ro următoarele: ,,Dacă incidența dintr-un județ va trece de pragul de 3 infectări la o mie de locuitori, mai mult ca sigur se va convoca o nouă ședință a CJSU și se vor lua cele mai potrivite măsuri, în funcție de situația din zone. Numărul ridicat de infectări confirmate se datorează în principal testării masive. Ca și județ, facem de 5 ori mai multe teste decât un județ de dimensiuni asemănătoare și, la apariția fiecărui focar, ne asigurăm că toți contacții sunt de asemenea testați și focarele sunt izolate, ca și în cazul celui de la Galda.”

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că, în acest moment, sunt 50 de locuri disponibile la spitalele din județ și încă 3 locuri la Terapie Intensivă.

Măsurile care s-au luat sunt deja cele maxime permise, iar polițiștii au fost trimiși pe teren pentru a se asigura că măsurile sunt respectate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea