Ce îi transmite Mircea Trifu, ”prin telepatie”, noului primar Paul Voicu

Pentru că astăzi, unii dintre voi, m-ați sunat și mi-ați scris în legătură cu o anumită declarație a viceprimarului Voicu, proaspăt însărcinat de Consiliul Local să îndeplinească atribuțiile primarului care a abandonat, mă văd nevoit să fac unele precizări.

Dintre toate înțelegerile care „dansează” în mintea domnului Voicu, una sigur am avut-o și i-am transmis-o prin telepatie. Să stea liniștit că nu-i nevoie de votul meu fiindcă va fi votat de P.S.D. chiar dacă, în făcătura de proiect pentru suspendare l-au numit „hoț și criminal” (unul din motivele pentru care am și refuzat să semnez așa ceva).

De altfel așa s-a și întâmplat, după cum bine știți, Voicu fiind votat de 14 consilieri din 20 prezenți adică matematic de cel puțin un pesedist, eu pariez că doi.

Și să vezi drăcovenie: am mai vrut să fac o înțelegere, dar m-am gândit să-i fac mai bine o înștiințare lui și celor din primărie în numele meu și al albaiulienilor.

Cu prima ocazie, în care vreun polițist local sau viceprimar numit să ducă la îndeplinire sarcini ce decurg din lege, își va mai bate joc de albaiulieni, așa cum s-a întâmplat la Oarda cu cetățeanul amendat în batjocură cu 40.000 de lei pentru soclul unui gard al unei proprietăți cumpărate acum 15 ani și o copertină de plastic, se vor trezi acasă cu o plângere penală pentru abuz în serviciu, din partea mea!

În rest toate bune, n-am suportat niciodată gluma proastă, marca P.D.L., iar pe albaiulieni îi asigur de loialitatea mea față de adevăr în continuare.

Al dvs. consilier local Mircea Trifu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...