Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Ce alimente trebuie să consumi vara ca să-ți asiguri un bronz de invidiat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pielea are nevoie, în perioada verii, de cantități mari de apă, vitamine și antioxidanți, nu doar pentru a se apăra de radicalii liberi, care se înmulțesc odată cu expunerea la soare, ci și pentru a o menține în permanență hidratată și sănătoasă.

Astfel, alimentația joacă un rol esențial, este de părere experta în nutriție Josefina Royo, citată joi de ziarul El Mundo, care trece în revistă alimentele care mențin pielea sănătoasă și ajută la un bronzat frumos.

Legumele: Morcovi, roșii, varză. Mai ales legumele de culoarea verde: salată, broccoli, pătrunjel… Toate acestea sunt surse de betacaroten, o substanță antioxidantă (neutralizează radicalii liberi) care accelerează producția de melanină și potențează astfel bronzarea.

Pâinea și cerealele integrale: Produsele integrale au un avantaj față de cele din grâu alb sau rafinat din care a a fost înlăturată coaja care este o sursă de vitamine și minerale. Cerealele integrale sunt o sursă de vitamină B care hidratează pielea din interior și o ajută să se bronzeze.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea