Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul copilei de 9 ani din Alba VIOLATĂ de doi bărbați: Mama fetiței a obținut ordin de protecție împotriva agresorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazul copilei de 9 ani din Alba VIOLATĂ de doi bărbați: Mama fetiței a obținut ordin de protecție împotriva agresorului

Mama minorei, aflată și ea în arest sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului, a obținut un ordin de protecție împotriva fostului iubit.

CITEȘTE ȘI: Clipe de COȘMAR pentru o fetiță de NUMAI 9 ani din Alba: A fost violată de iubitul mamei și un prieten, iar mama ar fi asistat la scenele de groază

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, la sesizarea victimelor Ci. A. M., în prezent, arestată preventiv în CRAP Alba şi P. A. M, reprezentată prin directorul general al DGAS Alba, având ca obiect confirmare ordin de protecție. În temeiul dispozițiilor art. 34 alin. 6 coroborat cu art. 38 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECŢIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii, dispune următoarele: -obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime de 200 metri față de victima P. A. M.- obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime de 20 metri față de victima Ci. A. M. și a unei distanțe minime de 200 m de reședința acesteia.

Atrage atenţia agresorului că, potrivit art. 47 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, încălcarea oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 38 alin. 1 din Legea nr. 271/2003 și dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Atrage atenţia victimei că respectarea ordinului de protecșie este obligatorie şi pentru persoanele protejate şi încălcarea acestuia atrage obligarea reclamantei la plata cheltuielilor generate de emiterea şi punerea în executare a ordinului.”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Reamintim că cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului.

Măsura reținerii a fost luată și față de mama minorei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO 1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL Rîmetea, unul dintre cele mai frumoase sate din Transilvania este prima localitate rurală din România care a fost distinsă din partea Comisiei Europene cu premiul „Europa Nostra” pentru conservarea patrimoniului cultural și arhitectonic (1999) și Destinația Anului 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea