Rămâi conectat

Actualitate

Cazier online: Peste 30.000 de caziere judiciare au fost eliberate în doar trei săptămâni. Care este procedura

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cazier online: Peste 30.000 de caziere judiciare au fost eliberate în doar trei săptămâni. Care este procedura

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a anunţat în cursul zilei de marţi, 21 februarie, că peste 30.000 de caziere judiciare au fost eliberate gratuit online în primele trei săptămâni de la integrarea serviciului în platforma Ghişeul.ro.

Potrivit unui comunicat al ADR, peste 30.000 de caziere judiciare au fost eliberate gratuit, online, ca urmare a interconectării platformei Ghişeul.ro cu hub-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne, interconectare finalizată în urmă cu trei săptămâni.

În aceeaşi perioadă, peste 40.000 de conturi au fost create în hub-ul MAI, majoritatea covârşitoare fiind realizate pe baza credenţialelor de utilizator în platforma Ghişeul.ro.

„Prin Ghişeul.ro, cazierul judiciar este eliberat online, gratuit, oricând şi de oriunde. Procedura de eliberare online a cazierului este simplă, rapidă şi sigură, cetăţenii având nevoie doar de un cont în platforma Ghişeul.ro şi de un card bancar”, a declarat Dragoş Vlad, preşedintele ADR.

De la începutul anului 2023, peste 150.000 de români şi-au făcut cont Ghişeul.ro. De asemenea, în acelaşi interval, platforma a procesat peste 990.000 de tranzacţii online, fiecare dintre ele cu zero comision, suma colectată ridicându-se la peste 330 de milioane de lei.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea