Rămâi conectat

Actualitate

Cât de posibilă este anularea unor restricții de la 1 iunie. Ludovic Orban: „Sunt anumite elemente și informații pentru o reluare a vieții de la 1 iunie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cât de posibilă este anularea unor restricții de la 1 iunie. Ludovic Orban: „Sunt anumite elemente și informații pentru o reluare a vieții de la 1 iunie”

Președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban confirmă că a discutat cu premierul Florin Cîțu despre anularea anumitor restricții după 1 iunie, în cazul în care situația epidemiologică și procesul de vaccinare va decurge conform așteptărilor.

Orban a precizat că un eventual certificat de vaccinare va fi folosit la nivelul țării în funcție de deciziile Parlamentului și ale Guvernului.

”În România se vor aplica deciziile care se vor lua la nivelul Parlamentului sau Guvernului (n.r. despre certificatul de vaccinare). Există o dezbatere serioasă la nivel european. Obiectivul nostru este să readucem viața în România la normalitate într-un timp cât mai scurt posibil. Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală.

Premierul se gândește la anumite lucruri și când a prezentat această perspectivă de reducere a restricțiilor după 1 iunie și eu îl susțin. Sunt anumite element și informații pentru o reluare a vieții de la 1 iunie. Perspectiva de revenire la o viață normală, de reducere a restricțiilor, mi se pare normal ca premierul să stabilească un obiectiv. Pentru atingerea lui e nevoie de acțiune concertată la nivelul autorităților și societății publice.”, a spus Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ITP 2024: Ce categorie de mașini trebuie să facă inspecția periodică odată la 6 luni și care sunt exceptate de la această obligaţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITP 2024: Ce categorie de mașini trebuie să facă inspecția periodică odată la 6 luni și care sunt exceptate de la această obligaţie Camera Deputaţilor a adoptat, marți, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier și vizează în principal inspecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea