Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Casă nouă” pentru Grădinița cu program pelungit Nr. 16 din Alba Iulia. Investiție de peste 11.000.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali vor avea de aprobat în ședința extraordinară de vinei, 11 octombrie 2019, construirea Grădiniței cu program prelungit, nr. 16, prin schimb de destinație și extindere clădire cantină din incinta Colegiului Tehnic Alexandru Domșa, Municipiul Alba Iulia.

Obiectivul general al proiectului este: Creșterea calității infrastructurii de educație din municipiul Alba Iulia, în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirii participării părinților pe piața forței de muncă, pentru o dezvoltare inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Grădinița va avea o suprafață de 1004,5 mp și se va adresa unui nr. de 160 preșcolari, având ca scopul de a sprijini dezvoltarea de abilități sociale și a capacității de integrare socială, în termen de 36 luni.

Bugetul total al proiectului conform cererii de finanțare aprobate de către finanțator: 11,744,350.28 Iei din care 5,863,211.20 lei reprezentând cheltuieli eligibile, 5,881,139.08 lei cheltuieli neeligibile și 1,803,224.74 lei contribuția care îi revine Municipiului Alba Iulia în calitate de beneficiar.

Proiectul a fost depus spre finanțare de către Municipiul Alba Iulia în iunie 2018 în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, apelul de proiecte nr. POR/4/2017/4.4/4.4/1– Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 4.4 Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Un autobuz STP, „victima” lucrărilor de mobilitate. O femeie tăiată de cioburi la mână după ce un utilaj a spart geamurile mijlocului de transport

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Un autobuz STP, „victima” lucrărilor de mobilitate. O femeie tăiată de cioburi la mână după ce un utilaj a spart geamurile mijlocului de transport Un autobuz STP a fost lovit de către un utilaj care lucra la modernizarea drumurilor din Alba Iulia, în zona liceului Militar. Acesta s-a ales cu geamurile sparte aproape în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea