Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Casa de oaspeţi a UM Cugir a devenit o modernă pensiune turistică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Construită în urmă cu 80 de ani, Casa de oaspeţi a UM Cugir a servit de-a lungul timpului drept locaţie de protocol pentru rezolvarea problemelor specifice unităţii. De aproape doi ani clădirea a intrat într-un proces de refacere şi modernizare, concretizat prin ridicarea unei mansarde, reabilitare interioară, dotare cu mobilier nou etc.
Potrivit directorului general Nicolae Conţan, cu toate că acţiunea de reabilitare a construcţiei şi amenajare a spaţiilor din curte a costat uzina peste 6 miliarde de lei (vechi), se estimează o amortizare rapidă a acestei investiţii, urmare a unor beneficii rezultate din turism. Pensiunea dispune de 8 camere, baie proprie, sală de mese, iar curtea este amenajată cu grădină şi alei, precum şi un foişor în centrul căruia funcţionează o mică fântână arteziană. Funcţionând în regim de restaurant, moderna şi atrăgătoarea locaţie se va înscrie cu succes în rândul pensiunilor turistice situate în zona Cugirului. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cod de conduită împotriva xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură în universități Pentru a preveni apariția unor evenimente înregistrate în alte țări în urma faptelor asociate antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură și pentru a combate comportamentele care duc la astfel de fapte, Ministerul Educației (ME) a publicat miercuri un ordin ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea