Rămâi conectat

Politică Administrație

Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia – scutită de datoria de peste 140.000 de lei la bugetul local

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat în ședința de astăzi scutirea de la plata datoriilor pe care Casa de Cultură a Sindicatelor le-a acumulat la impozitul pe clădiri.

Potrivit Anuței Șinar de la Direcția de Venituri, datoria se ridică la suma de 142.395,42 de lei din care 83.081 de lei reprezintă creanța fiscală principală iar 59.314,42 de lei majorări de întârziere, cu precizarea că impozitul pe clădiri nu a fost calculat pentru întreaga clădire de pe str. Mihai Viteazul nr.31, ci doar pentru acele încăperi care au fost închiriate sau date în folosință altor persoane juridice (SC Sevco Service SRL, SC Club Factory SRL, SC Vogue Studio SRL etc.).

Prezent la ședință, Vasile Claudiu Marean, directorul instituției a arătat că, din cauza veniturilor foarte reduse, dacă ar trebui să plătească această sumă instituția ar întâmpina serioase probleme financiare. Acesta a fost susținut de consilierii PNL care au pledat pentru schimbarea deciziei din comisie care a dat aviz negativ solicitării de scutire de datorii.

Proiectul a fost adoptat cu majoritate de voturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea