Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Caravana Literară Alba Transilvana deschide seria evenimentelor de la Târgul de Carte Alba Transilvana din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Miercuri, 5 iunie 2019, Târgul de Carte Alba Transilvana deschide seria manifestărilor culturale cu o ediție specială a proiectului 4.10 Caravana literară scriitori în școală, proiect ce se va derula ca preambul al târgului, sub titulatura Caravana Literară Alba Transilvana, ediția I.

Caravana Literară Alba Transilvana, ediția I, va poposi începând cu ora 18.00 la Sinagoga din Alba Iulia, unde elevii Liceului de Arte „Regina Maria”, împreună cu toți iubitorii de carte și muzică bună vor putea asista la un program ce va cuprinde lansarea cărților Poveștile evreilor sătmăreni, autor Manuela Breban și În grădina mamei mele, autor Rodion Markovits, carte tradusă, prefațată și îngrijită de Felician Pop.

Lansările de carte ale celor doi autori sătmăreni vor fi însoțite de momente de lectură susținute de Felicia Colda și de momente muzicale în interpretarea elevilor Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, coordonați de profesorul Cristian Rodean. La finalul evenimentului, toți cei prezenți vor beneficia de autografe oferite de scriitorii Manuela Breban și Felician Pop.

Organizatorii proiectului ce se va desfășura la Sinagoga din Alba Iulia ca preambul al Târgului de Carte Alba Transilvana, ediția a XII-a, 6-8 iunie 2019, sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia și cu Comunitatea Evreilor Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea