Rămâi conectat

Ştirea zilei

Candidează Mircea Hava la alegerile din 2024? „Mă gândesc să fac lucrul acesta pentru că văd că orașul are nevoie de asta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Candidează Mircea Hava la alegerile din 2024? „Mă gândesc să fac lucrul acesta pentru că văd că orașul are nevoie de asta”

Europarlamentarul Mircea Hava, prezent în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, a discutat despre posibila sa candidatură la fotoliul de primar al Municipiului Alba Iulia.

„Ați văzut că deja stau să mă gândesc. Lucrurile trebuiesc cântărite foarte bine. Eu nu candidez acolo, că am văzut tot felul de sondaje, de liste, e penibil.

Ei, mă uit și eu acolo, totuși orașul ăsta are o potență, are oameni. Unde sunt oamenii ăștia? De ce trebuie să vină Mircea Hava înapoi? Pentru că a făcut ceva și pentru că a arătat că se poate.

Ce-mi doresc este să fiu sănătos ca să pot să mă gândesc.

Întrebat dacă va fi susținut de un partid în cazul unei probabile candidaturi Mircea Hava a declarat faptul că „la lucrul acesta nu mă gândesc, mă gândesc cum să îl fac, nu prea am în vedere să fiu susținut de un partid pentru că astăzi, din ceea ce văd în spectrul politic, lucrurile s-au amestecat foarte tare.

Da, voi discuta cu partidele și în special voi discuta foarte atent cu partidul din care fac parte, pentru că fac parte. Nu mi-am dat demisia, nu am fost exclus.

Voi discuta cu ei pentru că așa am fost învățat. Eu nu m-am supărat pe nimeni, alții s-au supărat pe mine și nu am înțeles de ce, dar nici nu îmi fac din asta o problemă să înțeleg de ce s-au supărat.

Deci, ca să revenim, mă gândesc să fac lucrul acesta, mă gândesc să folosesc toți oamenii, pentru că văd că orașul are nevoie de asta, mai ales că știu să fac și știu că se poate face, fără miorlăieli”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea