Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Candidează Mircea Hava la alegerile din 2024? „Mă gândesc să fac lucrul acesta pentru că văd că orașul are nevoie de asta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Candidează Mircea Hava la alegerile din 2024? „Mă gândesc să fac lucrul acesta pentru că văd că orașul are nevoie de asta”

Europarlamentarul Mircea Hava, prezent în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, a discutat despre posibila sa candidatură la fotoliul de primar al Municipiului Alba Iulia.

„Ați văzut că deja stau să mă gândesc. Lucrurile trebuiesc cântărite foarte bine. Eu nu candidez acolo, că am văzut tot felul de sondaje, de liste, e penibil.

Ei, mă uit și eu acolo, totuși orașul ăsta are o potență, are oameni. Unde sunt oamenii ăștia? De ce trebuie să vină Mircea Hava înapoi? Pentru că a făcut ceva și pentru că a arătat că se poate.

Ce-mi doresc este să fiu sănătos ca să pot să mă gândesc.

Întrebat dacă va fi susținut de un partid în cazul unei probabile candidaturi Mircea Hava a declarat faptul că „la lucrul acesta nu mă gândesc, mă gândesc cum să îl fac, nu prea am în vedere să fiu susținut de un partid pentru că astăzi, din ceea ce văd în spectrul politic, lucrurile s-au amestecat foarte tare.

Da, voi discuta cu partidele și în special voi discuta foarte atent cu partidul din care fac parte, pentru că fac parte. Nu mi-am dat demisia, nu am fost exclus.

Voi discuta cu ei pentru că așa am fost învățat. Eu nu m-am supărat pe nimeni, alții s-au supărat pe mine și nu am înțeles de ce, dar nici nu îmi fac din asta o problemă să înțeleg de ce s-au supărat.

Deci, ca să revenim, mă gândesc să fac lucrul acesta, mă gândesc să folosesc toți oamenii, pentru că văd că orașul are nevoie de asta, mai ales că știu să fac și știu că se poate face, fără miorlăieli”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea