Rămâi conectat

Ştirea zilei

Candidatura lui Dorin Nistor pentru Primăria Sebeș, validată de Biroul Politic Local al PNL Sebeș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatura lui Dorin Nistor la Primăria municipiului Sebeș a fost validată, miercuri seara, de Biroul Politic Local al PNL Sebeș.  

nistor candidat primaria sebes02BPL al PNL Sebeș a validat candidatura lui Dorin Nistor, iar, potrivit secretarului general al PNL Alba, Marius Hațegan, confirmarea candidaturii de către Biroul Politic Județean va fi o simplă formalitate.

”Nu se mai poate schimba nimic”, a spus Hațegan.

Astfel, Nistor, susținut de fostul PDL, a fost ales pentru a candida la Primăria municipiului Sebeș. În cărți a intrat și Mihai Apolzan, susținut de vechii liberali. Apolzan a fost prezentat, în toamnă, în cadrul unei conferințe de presă, de către Adrian Teban și Teodor Atanasiu, drept candidatul susținut de vechiul PNL.

Cei doi au intrat într-o cursă internă, însă rezultatele sondajului nu au fost publicate oficial, Nistor precizând în diferite ocazii că a fost mult peste Apolzan.

Nistor a pierdut lupta pentru Primăria Sebeș, în 2012, în fața actualului primar, Alexandru Dăncilă, la mai puțin de 100 de voturi.

Nistor a obținut un mandat de consilier local la Sebeș.

O altă localitate din Alba unde validarea candidatului este așteptată cu interes este Aiud. Oana Badea, susținută de foștii PDL, și Alin Florea, susținut de vechii PNL, au intrat într-o cursă internă, potrivit liberalilor.

[nggallery id=1663]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea