Candidații din Alba, programați în 27 aprilie, pentru concursurile de director la CCD și inspector școlar general adjunct

Candidații din județul Alba au fost programați în 27 aprilie 2015 pentru concursurile de director la Casa Corpului Didactic, respectiv pentru funcțiile de inspector școlar general adjunct. Toate cele patru dosare depuse de candidații din Alba (Narcisa Ioan Bucureștean, Panța Dumitru – inspector școlar general adjunct și Dana Urițescu, respectiv Deák-Székely Szilárd Levente – CCD) au fost admise.

isj albaConcursul va avea loc, la fel ca și cel de inspector școlar general, la sediul MEN, în perioada 20 aprilie – 29 mai, candidații fiind programați pe zile, în funcție de județ. Postul este pe o perioadă de 4 ani.

ELIT

Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr. 5557/7 octombrie 2011, cu modificările ulterioare.

Totodată, atât inspectorii, cât și directorii instituțiilor de învățământ trebuie să susțină concurs, pentru reconfirmarea postului, după cum a arătat ministrul Educației, Sorin Câmpeanu. La ele se pot înscrie toți dascălii care îndeplinesc criteriile impuse de MEN. În județul Alba sunt 20 de inspectori școlari – unii cu normă întreagă, alții cu jumătate. Data limită de înscriere la concurs pentru inspectori este 5 mai.

Mihail David - 2020

(D.S.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...