Rămâi conectat

Sport

Campionatul Munţilor Apuseni 2013: Duminică sunt programate meciurile din semifinale

Dragoş Suciu

Publicat

în

La Horea şi Avram Iancu s-a derulat partidele din sferturile de finală ale ediţiei a 4-a a Campionatului Munţilor Apuseni, stabilindu-se echipele care se vor duela în semifinalele programate la Sălciua, duminică, 25 august.

Rezultatele înregistrate în sferturi:

Copii: Ciuruleasa – Sohodol 4-1, Almaşu Mare – Bistra 2-3, Avram Iancu – Ocoliş 1-1 (1-2 după loviturile de departajare), Poiana Vadului – Sălciua 2-1;

Seniori: Albac – Sohodol 3-3 (3-5, după loviturile de departajare), Arieşeni – Bistra 1-13, Lupşa – Bucium 3-2, Poiana Vadului – Sălciua 4-1.

Două dintre partide au fost tranşate în urma loviturilor de departajare, fericite fiind Ocoliş (copii) şi Sohodol (seniori).

Semifinalele se vor juca în acest weekend, după următorul program:

Copii: Ciuruleasa – Ocoliş (ora 17.00) şi Poiana Vadului – Bistra (ora 19.00, o reeditare a ultimului act de anul trecut);

Seniori: Poiana Vadului – Lupşa (ora 18.00), Sohodol – Bistra (21.00, în fapt toate echipele ce au terminat grupele pe locul întâi).

La ora 20.00, va fi un meci demonstrativ de old-boys, Sălciua – Baia de Arieş. În dublul duel direct, Poiana Vadului a dat o aspră lovitură şi a reuşit să elimine Sălciua atât la copii, cât şi la seniori, Sălciua ratând astfel şansa să joace semifinalele pe teren propriu în faţa fanilor. În actuala ediţie au ieşit din întrecere la seniori, atât campioana Roşia Montană, cât şi finalista – Sălciua. În continuare se remarcă formaţiile din Bistra, ce au victorii pe linie la ambele secţiuni, dar şi cele mai bune defensive. Nici Poiana Vadului nu se lasă mai prejos în această dispută la distanţă, la nivelul recordurilor, şi, cu siguranţă că în penultimul act al copiilor, echipa din Poiana Vadului vrea să răzbune eşecul cu Bistra din finala mare, din 2012, scor 1-6.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea