Rămâi conectat

Curier Județean

Campanie de ecologizare „Poart a Raiului” Șureanu – Earth Day Every Day, ediția I

Ziarul Unirea

Publicat

în

Recent, a fost demarata o campanie de ecologizare fără precedent în zona turistică Poarta Raiului. Scopul acestei activităţi a fost acela de a sensibiliza şi informa asupra necesităţii de a avea un comportament responsabil faţă de mediu.

Astfel, zona turistică Poarta Raiului din Munţii Șureanu este mai curată. De pe traseul de la Hotel Sf. Petru până la baza Domeniului Schiabil Șureanu s-au strâns în jur de 20 de saci cu deşeuri.

Sperăm ca acţiunea noastră să încurajeze şi alte acţiuni de acest fel în diverse zone ale ţării. Importanţa menţinerii unui mediu curat este de necontestat. Munca a fost împletită cu distracţia şi a fost un real câştig pentru toţi cei implicaţi, s-au legat noi prietenii, s-au consolidat relaţiile mai vechi şi ne-am bucurat cu toţii de o zi superbă de vară”, spun organizatorii.

Acţiunea de ecologizare „Earth Day Every Day” a fost un real succes. Organizatorii, Hotel Sf. Petru şi Garda Naţională de Mediu, C.J. Alba (reprezentată de domnul Mircea Trifu), doresc să mulţumească atât partenerilor acestei acţiuni, Asociaţia Temerarii Transalpina din Petreşti (Alba)- preşedinte Gabriela Bodea, cât şi tuturor participanţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea