Rămâi conectat

Actualitate

Campanie a IPJ Alba de prevenire a dispariţiilor de copii – “Împreună pentru siguranţa copiilor”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Inspectoratul General al Poliţiei Române prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi-a propus implementarea campaniei de prevenire a dispariţiilor de minori „ Împreună pentru siguranţa copiilor”, la nivel naţional.

Această campanie va fi derulată şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2013, fiind structurată pe două module:

Modulul I „Înapoi la şcoală – ştiu să fiu în siguranţă”, ce presupune organizarea de întâlniri, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2013, cu elevii claselor   I-IV de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia. În cadrul acestora elevii vor putea primi informaţii despre modalităţile de prevenire şi intervenţie în cazul dispariţiilor de copii, precum şi de promovare a numărului european pentru dispariţiile de copii – 116000.

Modulul II „Sărbători în siguranţă”, ce presupune distribuirea de materiale de informare în locuri aglomerate, în perioada sărbătorilor pascale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea