Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Campanie a IPJ Alba de prevenire a dispariţiilor de copii – “Împreună pentru siguranţa copiilor”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul General al Poliţiei Române prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi-a propus implementarea campaniei de prevenire a dispariţiilor de minori „ Împreună pentru siguranţa copiilor”, la nivel naţional.

Această campanie va fi derulată şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2013, fiind structurată pe două module:

Modulul I „Înapoi la şcoală – ştiu să fiu în siguranţă”, ce presupune organizarea de întâlniri, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2013, cu elevii claselor   I-IV de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia. În cadrul acestora elevii vor putea primi informaţii despre modalităţile de prevenire şi intervenţie în cazul dispariţiilor de copii, precum şi de promovare a numărului european pentru dispariţiile de copii – 116000.

Modulul II „Sărbători în siguranţă”, ce presupune distribuirea de materiale de informare în locuri aglomerate, în perioada sărbătorilor pascale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea