Rămâi conectat

Actualitate

Camera Deputaţilor produce un munte de GUNOI: Contractul gras pentru servicii de salubritate, scos la licitație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Camera Deputaţilor produce un munte de GUNOI: Contractul gras pentru servicii de salubritate, scos la licitație

Camera Deputaţilor a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru cumpărarea de servicii de preluare şi transport de deşeuri menajere. Valoarea totală maximă estimată a contractului este de 618.785,71 lei, informează Agerpres.

Potrivit anunţului publicat pe www.e-licitatie.ro, perioada contractului este 1.03 – 31.12.2022, cu posibilitatea de prelungire până 28.02.2023, data limită de depunere a ofertelor este 25 ianuarie, iar criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut.

Conform sursei citate, se estimează că este nevoie de preluarea a 7.218 metri cubi deşeuri menajere până la sfârşitul anului, valoarea minimă a contractului fiind în acest caz de 515.571,42 lei fără TVA. În condiţiile prelungirii contractului până la sfârşitul lunii februarie a anului viitor, este necesară preluarea a 8.663 metri cubi deşeuri menajere, valoarea maximă a contractului fiind 618.785,71 lei fără TVA.

Achiziţia serviciului de preluare şi transport de deşeuri menajere este necesară ca urmare a faptului că în urma activităţilor specifice desfăşurate în Palatul Parlamentului pe spaţiile administrate de Camera Deputaţilor – activităţi zilnice administrative, simpozioane, conferinţe etc – se colectează deşeuri menajere care trebuie transportate la groapa de gunoi, precizează sursa citată.

Modalitatea de desfăşurare a licitaţiei este online, în procedură simplificată, fiind un contract de achiziţii publice.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea