Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Potor taie în carne vie. Cutremur în organizația PSD din comuna Berghin

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Potor01Alianța PSD-UNPR-PC a înregistrat rezultate nemulțumitoare în comuna Berghin (19%) consideră deputatul  PSD pe Colegiul 1 al județului Alba, Călin Potor și a hotărât astfel să ia măsuri drastice și anume: dizolvarea organizației și retragerea sprijinului politic pentru cei doi consilieri locali ai partidului. 

”În urma analizei făcute am constat că rezultate total nemulțumitoare au fost la nivelul  comunei Berghin, la nivelul PSD și alianței, drept urmare o să luăm măsuri organizatorice corecte chiar dacă par drastice. Dizolvăm organizația ne restructurăm acolo, ne gândim într-un mod foarte serios și la ridicarea sprijinului politic celor doi consilieri locali din cadrul CL de la Berghin, pentru neimplicare în campania electorală. Cu astfel de măsuri și cu muncă mult mai serioasă decât până acum rezultatele noastre de la alegerile prezidențiale să fie acelea pe care ni le dorim cu toții și anume să câștigăm într-o manieră convingătoare și candidatul nostru să fie președinte al românilor pentru următorul mandat”, a spus Călin Potor.

Potor consideră că în Berghin există resursă umană neexploatată și tineri dornici de afirmare care ar putea avea rezultate mai bune. Acesta a mai spus că va avea o discuție foarte serioasă cu cei doi consilieri locali, pentru a vedea motivele neimplicării în campanie, și în urma explicațiilor acestora va lua măsurile cuvenite.

Acesta a fost nemulțumit că oamenii din partid nu și-au făcut treaba și consideră că ”este firesc să luam atitudine” pentru neîndeplinirea targetului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea