Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Călin Potor explică trecerea lui Zdrânc la PSD: Nu a vrut să fie un ”yes man”, ci un bărbat în Consiliul local

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Calin Potor03Medic de profesie, deputatul Călin Potor a intrat astăzi în rolul unui purtător de cuvânt și a ținut o scurtă pledoarie despre trecerea consilierului municipal al Albei Iulia, Daniel Zdrânc, de la PNL la PSD deoarece Zdrânc nu a dorit să vină în fața presei.

”El a intrat în Consiliul local cu gândul de a fi un oponent al PD-ului la nivel local Hava-Dumitrel. Un oponent al președintelui Băsescu, la nivel central. S-a trezit după alegerile locale prieten cu oameni împotriva cărora a candidat. Vă aduceți aminte, la nivelul județului Alba, PNL a dat mâna cu PDL-ul, pentru a rezolva chestiuni importante pentru țară: un viceprimar și un vicepreședinte de Consiliu județean”, a spus Călin Potor.

Deputatul a spus că familia lui Zdrânc l-a sfătuit să meargă pe drumul pe care l-a ales inițial și de aceea a ezitat de multe ori: ”Nu pleca! ce o să zică lumea dacă pleci?”

Luni, 13 noiembrie a fost ziua în care Daniel Zdrânc și-a luat inima în dinți și a migrat în formațiunea social-democrată cu scopul ”de a se bate mai departe pentru Alba Iulia”, conform deputatului Călin Potor.

Deputatul a spus că Zdrânc nu a venit în PSD pentru promisiuni materiale sau pentru funcții de director.

Una peste alta, ori cu Zdârnc la PSD, ori cu Zdrânc la PNL prea multe nu se schimbă în Consiliul Local Alba Iulia deoarece ACL are o majoritate covârșitoare: 5 consilieri PSD, 2 PP-DD și 14 de la ACL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea