Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Potor: Candidatul PNL-ului la Sebeș va fi Dorin Nistor. Eu vă dau în scris de acum

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dorin Nistor va fi candidatul PNL-ului, la Sebeș, la viitoarele alegeri locale, a spus deputatul PSD Călin Potor, mizând pe prietenia acestuia cu copreședintele PNL Alba, Mircea Hava.

Dorin Nistor15Călin Potor a spus, vineri, că Nistor ”e bătut în cuie, ca și candidat”, subliniind că lupta este deschisă.

La Primăria municipiului Sebeș, din PNL, și-au anunțat candidatura 4 persoane: Dorin Nistor, Radu Cristian, Ionuț Lupșe – consilieri locali și Adrian Bogdan – actualul viceprimar.

Deputatul Ioan Dîrzu a precizat că social-democrații demarează sondaje pentru a găsi cei mai buni candidați pentru primării.

Întrebat de ce nu mai vrea actualul primar, Alexandru Dăncilă, să candideze, așa cum s-a zvonit, Dîrzu a spus, ”eu cred că informația voastră nu este cea mai corectă. Noi v-am spus, funcționăm cu sondaje, repetate, așa fel încât să avem radiografia exactă”.

Alegerile locale au loc în mai 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea