Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Popescu Tăriceanu: ”Miniștrii ALDE mi-au înaintat demisiile. Partidul retrage sprijinul politic pentru Guvernul Grindeanu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Membrii ALDE au decis retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, a declarat miercuri seara președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

După ce, conform unor surse, Călin Popescu Tăriceanu le-ar fi spus colegilor din ALDE că cea mai bună soluție ar fi retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu, pentru că, spune el, ar fi făcut ”numeroase greșeli de guvernare”, acum s-a decis, la nivel de partid, ca miniștrii să demisioneze.

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, în ALDE s-a luat, miercuri, decizia ca și în situația în care nu cade Guvernul Grindeanu, miniștrii ALDE să-și dea demisia.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, miercuri, în şedinţă, pentru a decide soarta Guvernului Grindeanu. Anterior, Liviu Dragnea i-a convocat pe toti miniștrii PSD din Guvernul Grindeanu la o întâlnire la sediul grupului din Camera Deputaților, potrivit unor surse din partid. Convocarea a fost facută pentru ora 15.00, cu o oră înainte de inceperea ședintei Comitetului Executiv al PSD. Dragnea a avut înainte o întâlnire și cu Călin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, tot la Parlament.

Conform unor surse din ședință, mai mulți miniștri au demisionat la cererea conducerii partidului, dar unii dintre ei au refuzat să o facă – printre aceștia Tudorel Toader, ministrul Justiției, Ionuț Vulpescu, ministrul Culturii și Augustin Jianu, ministrul Comunicațiilor, apropiat de Sorin Grindeanu.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea