Rămâi conectat

Ştirea Ta

Calendarul sexului, pe zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Te-ai gândit vreodată cum ar fi să respecţi un program în ceea ce priveşte sexul? Poate că sună plictisitor, însă este foarte interesant deoarece te ajută să descoperi fiecare latură sentimentală a partenerului. Sexo-calendarul îţi poate fi de folos în momentele în care te-ai săturat să urmezi aceiaşi paşi în timpul actului sexual şi vrei să încerci ceva diferit.
Fiecare zi a săptămânii dispune de o partidă de sex. Stai liniştită, nu te vei plictisi deoarece există şapte tipuri de sex captivante care, cu siguranţă, îţi vor fi de folos pentru a îţi îmbunătăţi viaţa sexuală.
Sâmbătă: sex fără număr
Ziua de sâmbătă o poţi dedica sexului. Lăsaţi-vă pradă sentimentelor şi bucuraţi-vă de o zi diferită. Nu contează câte partide de sex faceţi (nu este vorba despre numărul lor), este important ca voi să vă simţiţi bine. Luaţi şi pauze, mâncaţi, discutaţi despre relaţia voastră sau uitaţi-vă la un film. Apoi continuaţi cu o altă partidă de sex plină de pasiune.
Duminică: sex prin toată casa
Duminica este perfectă pentru a te răsfăţa. Bucuraţi-vă de voi şi încercaţi lucruri noi. Renunţaţi la sexul în pat şi puneţi-vă imaginaţia la contribuţie. Începeţi cu un sex la duş, cotinuaţi pe canapea, pe scaun, pe maşina de spălat, pe covor, pe birou şi răsfăţaţi-vă reciproc cu un sex pasional în cadă. Folosiţi spumant de baie şi uleiuri parfumate pentru a vă trezi simţurile.
Luni: sex de dimineaţă
Ziua de luni este cea mai plictisitoare şi dificilă zi a săptămânii. Trebuie să ne trezim de dimineaţă şi să revenim la programul obişnuit, să mergem la muncă. Pentru a începe săptămâna cu bine, îţi recomand sexul de dimineaţă. Destul de dificil la început, actul sexual de la prima oră reuşeşte să îţi ţină zâmbetul pe buze întreaga zi. Începe cu un preludiu mai lung, săruturi pasionale şi mângâieri suave pentru a te bucura din plin de sexul dimineţii.
Marţi: sex romantic
Sexul romantic necesită puţin timp pentru pregătirea atmosferei. Poţi aprinde câteva lumânări sau beţişoare parfumate, foloseşte uleiuri pentru masaj, frişcă (sau ciocolată lichidă) şi căpşuni, pregăteşte un playlist cu melodii lente şi bucură-te de aceste momente alături de partenerul tău.
Miercuri: sex sălbatic
Lasă animalul din tine să iasă la iveală, preia iniţiativa şi domină-ţi partenerul. Sari asupra lui, „sfâşie-i” hainele şi impune-te. Leagă-l la mâini sau la ochi, stai deasupra şi bucură-te de plăcere. Schimbă des poziţiile pentru a nu te plictisi, însă încearcă ceva mai elaborat precum: poziţia 69, poziţia fluturele, poziţia antilopă, poziţia la perete, poziţia doggy style, poziţia lotus.
Joi: sex fantezie
Este timpul să dai frâu liber imaginaţiei. Orice persoană are fantezii sexuale aşa că trebuie să îţi iei inima în dinţi (dacă eşti timidă) şi să vorbeşti deschis despre acest lucru cu partenerul tău. Puneţi în practică visele voastre erotice şi simţiţi-vă liberi să experimentaţi.
Vineri: sex scurt
Lasă ruşinea deoparte, preia iniţiativa şi spune-i că vrei să faci sex. Astfel, senzaţiile vor fi mult mai profunde, iar tu te vei simţi relaxată şi satisfăcută. În plus, urmează un weekend plin de nebunii şi dragoste.(Kudica.ro)
P.S. Dacă uitaţi să bifaţi zilele din acest calendar, cu atât mai bine! pentru amândoi, evident….


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea