”Cadouri” de la IPJ Alba, de Sfânta Maria: Peste 680 de amenzi pentru încălcări ale regulamentului rutier, tulburarea liniștii și ordinii publice și nereguli în activitatea de comerț

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În perioada 15-17 august 2015, poliţiştii din Alba au acţionat cu efective mărite pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea infracţiunilor şi a accidentelor rutiere şi combaterea oricărei încălcări a prevederilor legale. În această perioadă nu au fost înregistrate evenimente care să tulburea grav liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

politia-rutiera Perioada 15-17 august a fost una bogată în evenimente religioase, culturale sau sportive, organizate pe raza întregului judeţ, astfel că poliţiştii din Alba au asigurat măsurile de ordine şi au acţionat pentru prevenirea evenimentelor negative, la 15 astfel de manifestări.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, zilnic au acţionat peste 100 de poliţişti, suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, care au constatat 30 infracţiuni, din care 15 în flagrant delict, au identificat 25 autori de infracțiuni şi au aplicat 685 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 162.125 lei.

Dintre sancţiunile contravenţionale, 524 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 118 pentru sancţionarea abaterilor la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 21 la Legea 21/1990 privind comerţul şi 22 la alte acte normative.

Din cele 524 de sancţiuni la regimul rutier, 229 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind viteza.

Totodată, au fost reţinute 31de permise de conducere, din care 7 pentru consum de alcool şi au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Dintre numeroasele misiuni se remarcă cele prilejuite de evenimentul „Fân Fest” ce a avut loc la Roşia Montană.

Pentru asigurarea securităţii participanţilor la această manifestare precum şi pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea şi combaterea abaterilor de la prevederile legale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a participat, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, cu 32 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiilor Abrud şi Cîmpeni precum şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală.

Acest eveniment s-a încheiat fără incidente care să tulbure liniştea şi siguranţa civică. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mefisto 17 august 2015 at 14:59

… cozi de 60 de minute intre Sebes și Alba Iulia unde nu am văzut un agent de circulație …ei stateau ascunși prin tufișuri ca să alimenteze bugetul țării de unde să își incaseze șefii lor pensile speciale…

Comentariile sunt oprite