Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ca în filmele cu proști: Cum a fost împușcat MORTAL un bărbat, de propriul CÂINE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca în filmele cu proști: Cum a fost împușcat MORTAL un bărbat, de propriul CÂINE

Un bărbat de 32 de ani, din Kansas, a fost găsit mort în mașina sa, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost ucis de propriul câine, după ce animalul a călcat pe trăgaciul armei.

Bărbatul se afla la vânătoare, iar animalul a călcat pe arma omului. Cartușul a fost găsit la fața locului, conform Daily Mail.

Numele bărbatului nu a fost făcut public, dar chiar și așa pe rețele sociale au apărut o mulțime de comentarii critice la adresa sa. Un prieten i-a luat apărarea.

„Tuturor comedianților și experților în arme de aici: Acest băiat a fost prietenul meu. Aceste comentarii sunt pline de ură. Cunosc foarte bine această familie și nu vă pot spune cât de mult suferă în acest moment. Să vă fie rușine”, a scris el.

Astfel de cazuri în care oamenii sunt împușcați de animale sunt rare. Dar și în noiembrie, un bărbat din Turcia a murit într-un incident similar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea