Rămâi conectat

Actualitate

Ca în filmele cu proști: Cum a fost împușcat MORTAL un bărbat, de propriul CÂINE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca în filmele cu proști: Cum a fost împușcat MORTAL un bărbat, de propriul CÂINE

Un bărbat de 32 de ani, din Kansas, a fost găsit mort în mașina sa, iar anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost ucis de propriul câine, după ce animalul a călcat pe trăgaciul armei.

Bărbatul se afla la vânătoare, iar animalul a călcat pe arma omului. Cartușul a fost găsit la fața locului, conform Daily Mail.

Numele bărbatului nu a fost făcut public, dar chiar și așa pe rețele sociale au apărut o mulțime de comentarii critice la adresa sa. Un prieten i-a luat apărarea.

„Tuturor comedianților și experților în arme de aici: Acest băiat a fost prietenul meu. Aceste comentarii sunt pline de ură. Cunosc foarte bine această familie și nu vă pot spune cât de mult suferă în acest moment. Să vă fie rușine”, a scris el.

Astfel de cazuri în care oamenii sunt împușcați de animale sunt rare. Dar și în noiembrie, un bărbat din Turcia a murit într-un incident similar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea