Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bubble Parade Alba Iulia, reprogramat pe 8 iunie: Albaiulienii, invitați să redescopere copilăria, într-un mix unic de distracție, joc, dans, muzica și milioane de baloane de săpun

Ziarul Unirea

Publicat

în

”N-a fost să fie pe 1, o să fie și mai tare, pe 8: Bubble Parade Alba Iulia a verificat prognozele, a strâns rândurile și e gata să se întâmple.8 iunie, între orele 15:00 și 17:00, sunt noile coordonate pentru Bubble Parade Alba Iulia. Toate celelalte detalii rămân neschimbate. Ne întâlnim la ora 15:00, tot în zona Cinema Dacia, parcurgem în marș voios tot Bulevardul Transilvaniei și ne stabilim cartierul general în zona dinfața blocurilor M, pe pasaj”, anunță Primăria Alba Iulia.

Punctul de întâlnire și start pentru Bubble Parade 2019 este zona Cinema Dacia, ora 16:30. De aici vom porni în marșul bucuriei, vom parcurge B-dul Transilvaniei și ne vom stabili cartierul general în zona pasajului din Cetate.

Pentru mai multe ore, una dintre cele mai intens circulate străzi din oraș, B-dul 1 Decembrie 1918, va fi închis circulației auto, în zona de la Hotel Cetate până la intersecția cu str. Vasile Goldiș. Aici, în Strada Bucuriei, își va stabili cartierul general parada neconvențională a baloanelor de săpun și a oamenilor fericiți. Claxoanele, frânele și gazele de eșapament vor lăsa locul distracției, într-un spațiu neconvențional amenajat pentru distracția celor mici. Toți cei care vor alege să își petreacă după amiaza de sâmbătă aici vor avea parte de muzică, joc, desene, ateliere creative, dans și, bineînțeles, milioane de baloane de săpun trimise spre cer.

„Dacă un oraș trăiește prin oamenii lui, atunci cu siguranță un oraș zâmbește prin copiii săi. Acesta e și motivul principal pentru care, pentru al treilea an consecutiv, Alba Iulia este pe harta mondială a orașelor care organizează Bubble Parade. Doar cine are copii și nepoți poate aprecia bucuria lor pură și zâmbete lor, întotdeauna sincere. Personal mă bucur de toate aceste privilegii, din postura de bunic și le doresc tuturor să trăiască această experiență fantastică. Mai vreau să felicit echipa care stă în spatele acestui proiect, colegii din Primărie dar și partenerii care au îmbrățișat ideea și o pun în practică, pentru că toți lucrează exclusiv pe bază de voluntariat. Rezultatul sunt sigur că va fi o după masă memorabilă pentru micii albaiulieni.” spune Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia.

Organizat pentru prima dată în 2015, Bubble Parade a devenit, în ultimii ani, un fenomen global, organizat simultan în mai mult de 125 de orașe din peste 60 de țări. Amsterdam, Munchen, Copenhaga, Beijing, Seul sau New Delhi sunt doar câteva dintre orașele care au aderat la această mișcare mondială dedicată fericirii și stării de bine. Bubble Parade Alba Iulia 2019 se desfășoară în cadrul proiectului Metamorphosis, care urmărește să contribuie la dezvoltarea cartierelor orașului, punând accent pe creșterea calității spațiilor de locuit și recreere.

Primăria Municipiului Alba Iulia este partener în cadrul proiectului ”Creșterea calității vieții pentru cetățeni prin transformarea cartierelor în zone atractive pentru copii”- acronim Methamorphosis, finanțat în cadrul programului european HORIZON 2020.

Detalii complete si actualizate la zi despre acțiune sunt disponibile pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/350977378757417/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea