Rămâi conectat

Sport

Boxerii de la C.S.O. Cugir, pe podiumul Campionatului Național destinat cadeților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boxeri cugirÎn sala de sport a Liceului Energetic din Craiova s-a desfășurat, recent, Finala Campionatului Național de Box, competiție destinată cadeților (copii născuți în 2001 – 2002) la care au luat parte peste 165 de sportivi, la 16 categorii de greutate, din întreaga țară.

Echipa Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, pregătită de antrenorul Gigi Constantin, a fost prezentă la evenimentul din Bănie cu trei pugiliști și anume: Sebastian Antone, Alexandru Cebotari și Beniamin Roșu. Cunoscuți pentru evoluția tot mai bună din ultima perioadă, doi dintre elevii lui Gigi Constantin au reușit o prestație foarte bună și au urcat pe podiumul întrecerii.

Astfel, Antone Sebastian – categ. 36 kg, a ocupat locul II, ratând finala cu Orlando Țăran de la C.S. Rovinari, iar Alexandru Cebotari – categ.59 kg, s-a clasat pe poziția a III-a, pierzând în semifinală, în meciul cu campionul de anul trecut, de la Olimpia Cluj, Alexandru Szabo. Din păcate, cel de-al treilea component al echipei de cadeți, Beniamin Roșu – categ. 46 kg, a pierdut în sferturile de finală cu stelistul Andrei Sârbu, în urma unei accidentări suferite la brațul stâng.

,,A fost o competiție în care boxerii cugireni au avut o prestație foarte bună, de care sunt mulțumit, cu meciuri de bună calitate, în urma cărora am constatat că suntem pe un drum ascendent, ceea ce ne dă speranța că vom obține rezultate și mai bune la competițiile viitoare’’, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea