Rămâi conectat

Actualitate

Bolnav psihic imobilizat cu spray lacrimogen după ce a aruncat cu ciocanul în poliţiştii din Cugir

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat cu tulburări psihice în vârstă de 58 de ani, din Cugir a devenit violent şi a aruncat cu un ciocan înspre unul dintre poliţiştii care încercau să ajute asistenţii unui centru medical să îl reinterneze.

Poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au fost solicitaţi luni, 12 februarie, pentru a acorda sprijin personalului unui centru medical din Vinţişoara, judeţul Alba, în vederea internării unui pacient care devenise violent. În timpul intervenţiei poliţiştilor, bărbatul a devenit violent şi a aruncat cu un ciocan înspre unul dintre poliţişti, provocându-i o rană la încheietura mâinii stângi.

Bolnavul a fost însă imobilizat, folosindu-se sprayul lacrimogen şi forţa fizică, fiind apoi condus la centrul de recuperare psihică unde a fost internat. Poliţistului i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul din Cugir, fără a fi necesară internarea sa. În legătură cu agresiunea faţă de poliţist fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. (B.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea