Ziarul Unirea

Bolnav psihic imobilizat cu spray lacrimogen după ce a aruncat cu ciocanul în poliţiştii din Cugir

Un bărbat cu tulburări psihice în vârstă de 58 de ani, din Cugir a devenit violent şi a aruncat cu un ciocan înspre unul dintre poliţiştii care încercau să ajute asistenţii unui centru medical să îl reinterneze.

Poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au fost solicitaţi luni, 12 februarie, pentru a acorda sprijin personalului unui centru medical din Vinţişoara, judeţul Alba, în vederea internării unui pacient care devenise violent. În timpul intervenţiei poliţiştilor, bărbatul a devenit violent şi a aruncat cu un ciocan înspre unul dintre poliţişti, provocându-i o rană la încheietura mâinii stângi.

ELIT

Bolnavul a fost însă imobilizat, folosindu-se sprayul lacrimogen şi forţa fizică, fiind apoi condus la centrul de recuperare psihică unde a fost internat. Poliţistului i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul din Cugir, fără a fi necesară internarea sa. În legătură cu agresiunea faţă de poliţist fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. (B.P.)

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

Moldovan Maria 14 februarie 2012 at 18:45

Cine a mai vazut asa ceva ca acesti criminali cu acte sa umble liberi sau sa aiba restrictii minime dupa ce majoritatea au comis asasinate,violuri,talharii etc.?!?!

Comentariile sunt oprite