Rămâi conectat

Sport

Bogdan Laura Alexia și Alexandru Sibișan Călin, aur și argint pentru CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Judo U18

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bogdan Laura Alexia și Alexandru Sibișan Călin au obținut medalii de aur și argint la Campionatul Național de Judo U 18, desfășurat în perioada 21-23 februarie la Deva.

Rezultatele obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia:

Laura Alexia Bogdan, categoria 48 de kilograme – locul 1;

Alexandru Călin Sibișan, categoria 81 de kilograme – locul 2.

Cei doi sportivi sunt antrenați de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Campionatul Național de Judo U 18 a fost organizat de către Federația Română de Judo și Ministerul Tineretului și Sportului.

”La doar 14 ani, Laura Alexia Bogdan a participat și câștigat la categoria de vârstă Under 18. Concurând și învingând la o categorie de vârstă superioară, ea a demonstrat, încă o dată, valoarea pe care o are. Potențialul său sportiv a fost exploatat la maximum de către antrenori! Îl felicit și pe Alexandru Călin Sibișan pentru medalia de argint și le doresc, tuturor, succes la următoarele provocări”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Datorită rezultatelor foarte bune obținute la această competiție, ambii sportivi s-au calificat la Campionatul Balcanic U18, ce va avea loc în Turcia, în perioada 24-26 aprilie.

Înainte de campionatul balcanic, pentru secția de Judo a CS Unirea Alba Iulia, următoarea provocare este Cupa Europeană U 18, în Croația, la Zagreb, în perioada 2-8 martie.

 CS Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea