Bogdan Laura Alexia și Alexandru Sibișan Călin, aur și argint pentru CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Judo U18

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Bogdan Laura Alexia și Alexandru Sibișan Călin au obținut medalii de aur și argint la Campionatul Național de Judo U 18, desfășurat în perioada 21-23 februarie la Deva.

Rezultatele obținute de sportivii legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia:

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Laura Alexia Bogdan, categoria 48 de kilograme – locul 1;

Alexandru Călin Sibișan, categoria 81 de kilograme – locul 2.

Cei doi sportivi sunt antrenați de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Campionatul Național de Judo U 18 a fost organizat de către Federația Română de Judo și Ministerul Tineretului și Sportului.

”La doar 14 ani, Laura Alexia Bogdan a participat și câștigat la categoria de vârstă Under 18. Concurând și învingând la o categorie de vârstă superioară, ea a demonstrat, încă o dată, valoarea pe care o are. Potențialul său sportiv a fost exploatat la maximum de către antrenori! Îl felicit și pe Alexandru Călin Sibișan pentru medalia de argint și le doresc, tuturor, succes la următoarele provocări”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Datorită rezultatelor foarte bune obținute la această competiție, ambii sportivi s-au calificat la Campionatul Balcanic U18, ce va avea loc în Turcia, în perioada 24-26 aprilie.

Înainte de campionatul balcanic, pentru secția de Judo a CS Unirea Alba Iulia, următoarea provocare este Cupa Europeană U 18, în Croația, la Zagreb, în perioada 2-8 martie.

 CS Unirea Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419